Foci-vb 2018

Itt az ideje pakolni ezt az 51-szeres oddsot a vb-n!

  • varin

32 mérkőzésen még nem volt igazán korai gól, de majd most! -gondolhatják bátran a fogadók. És végül is miért ne?

Túl vagyunk a világbajnokság háromnegyedén, sajnálatos módon már csak 16 mérkőzés vár ránk az idei tornáról. Az eddig látottakat sok aspektusból lehetne elemezni, hiszen a videóbírónak köszönhetően voltak már érdekes ítéletek, illetve a tizenegyesek száma is jelentősen megugrott az oroszországi tornán. Egy valami azonban még nem volt idén, ez pedig egy igazán korai gól.

A vb-k történetének leggyorsabb gólja

A legkorábbi találat Cristiano Ronaldo nevéhez fűződik, aki a 4. percben, büntetőből vette be a spanyolok kapuját a B csoport első körében. A statisztikák azonban azt mutatják, érdemes fogadni arra, hogy lesz még gól valamelyik mérkőzés 1. percében.

Arra, hogy egy mérkőzésen lesz gól az 1. minutumban, 51-szeres szorzóval fogadhatunk, vagyis ha minden meccsen felrakunk 1 egységet és végül a döntőben húzzuk be a fogadásunkat, +35 egységben zárunk, ami megfelel egy körülbelül 3.20-as szorzónak.

De nézzük kicsit a történelmet! Az eddigi húsz világbajnokságon összesen 12 olyan mérkőzés volt, ahol a gól a 60. másodperc előtt született, a rekorder pedig Hakan Sükür a maga 11 másodpercével még a 2002-es tornáról. Ez tehát azt jelenti, hogy kevesebb, mint minden második vb-re jut egy első perces gól, amely kicsit megnöveli a 3.20-as szorzónk értékét. Ráadásul ahogy nő a tét, úgy várnak majd valószínűleg a bukik egyre gólszegényebb találkozókat, és vélhetően ugyanilyen ütemben kúszik majd fel a szorzó is 51-ről.

Érdemes lehet tehát néhány egységet rászánni erre a projektre, hiszen egyáltalán nem tűnik lehetetlen vállalásnak, hogy a hátralévő 16 mérkőzésen essen egy gól az 1. percekben, a profit lehetősége azonban igencsak vaskos. Ha pedig ez az áttörést jelentő találat mondjuk a szombati első nyolcaddöntőben érkezik, az 50 egységes profit máris megalapozhatná a jó kedvünket az egyenes kieséses szakaszra.

Szállj be a játékba most és nyerd meg az értékes díjak egyikét!