Sportfogadás

Brutálisan okos fogadással kaszált hatalmasat egy bátor fogadó a vb-n

  • varin

226-szoros pénzt ért egy angol játékosnak, hogy Panama bevette Tunézia hálóját is.

Korábban igen sokat polemizáltak olvasóink és mi is, hogy melyik csapat szerzi majd a legkevesebb gólt a világbajnokságon. Nos, a csoportkör után az a vicces helyzet állt elő, hogy 13-as holtversenyben állnak 2 góllal a csapatok, amelyből ha Dánia szerez még egy találatot, "csak" 12-es lehet. Ám egy bátor angol fogadó ezt a holtversenyt élete nagy kaszálásával ünnepelheti meg.

Fotó: BBC

Az egyik angol buki ugyanis látszólag hihetetlenül és irreálisan magas, 226-szoros szorzóval ajánlotta ki, hogy a világbajnokság minden csapata legalább két alkalommal is betalál, amelyet a fogadók egészen 67-szeres oddsig vertek le igen hamar. 

Az utolsó játéknapnak viszonylag optimistán futhatott neki a játékos, hiszen csak Lengyelországtól és Panamától kellett 1-1 találat a szelvény zöldüléséhez, és mivel ez viszonylag hamar meg is valósult, nem kevesebb, mint 663 ezer font ütötte a bátor játékos markát.

Ami a történelmet illeti, olyanra még soha nem volt példa, hogy a világbajnokság összes együttese legalább két gólt szerezzen, olyan viszont már igen, hogy ez nagyon közel volt. 1958-ban, 1962-ben és 1978-ban is egy-egy csapat maradt egyetlen gólon, igaz, ekkor még 16 csapatos volt a világbajnokság, nem pedig 32, mint most.

A 226-szoros szorzó egyébként egyáltalán nem volt véletlen, hiszen 2010-ben, 2006-ban és 2002-ben is volt olyan csapat, amely gól nélkül maradt, ám 2014-ben például csak három gárda nem tudta meglőni a másodikat.

Nem akármilyen fogás, annyi szent, de utólag visszagondolva, egyáltalán nem volt rossz tipp ilyen oddsért!