Tenisz

3.65-ért nyeretjük a németet

  • Cesc18

Mischa Zverev Eastbourne-ben először juthat füves pályás torna döntőjébe, de Mihail Kukushkin rágós falatnak ígérkezik.

Pénteken késő délután Eastbourne-ben az alsó ági elődöntőben a német Mischa Zverev és a kazah Mihail Kukushkin feszül egymásnak. Mindkét játékost sérülések hátráltatták az idei szezon eddigi részében, így nem is voltak túl eredményesek, most viszont igen közel járnak egy tornagyőzelemhez. 

Zverev először juthat füves pályás tornán döntőbe. - Fotó: ATP

Zverev ittléte az elődöntőben egyáltalán nem meglepő, hiszen füvön mindig is kiváló teniszre volt képes. Kukushnkin viszont ezen a borításon korábban még nem sok maradandót alkotott, néhány nyertes meccse volt, de semmi extra. 

Ezen a héten viszont szépen elkapta a fonalat Kuku, különösen a negyeddöntőben Kyle Edmund kiütése volt bravúr tőle, bár gyorsan tegyük hozzá, hogy a brit meglehetősen rossz napot fogott ki. 

Zverevnek döcögősen indult a verseny, de aztán Steve Johnson és Denis Shapovalov ellen már igen nagy magabiztossággal húzta be a győzelmeket. 

Fogadás a győztesre    
Mischa Zverev Mihail Kukushkin
1.55 2.15
Fogadási határidő: 17:00

Az egymás elleni mérlegük 3-2 a német javára, de ami ebből igazán lényeges, hogy Zverev a legutóbbi három meccsüket húzta be.

Ebből az egyiket idén Indian Wellsben, míg a másikat tavaly Wimbledonban játszották. 

A többi meccsük 2013-ra és 2010-re datálódik, szóval azok nem különösebben mérvadóak.

Ami a kaliforniai és a londoni meccsükben közös - azon kívül, hogy mindkettőt Zverev nyerte -, hogy egyaránt döntő szett döntött. Wimbledonban 6-1, 6-2-vel kezdett a német, utána viszont Kukushkin pillanatai következtek és végül öt játszmába torkollott a meccsük. 

Erősen Zverevnek áll ez a meccs, hiszen jobb füves pályás teniszező, mint a kazah, ráadásul Kuku mintha váll- és karproblémákkal is küszködött volna Edmund ellen. 

Egy nehéz meccsen, de Zverev továbbjutását várjuk.
 

  • Zverev jut tovább @ 1.65
     
  • Játékok száma - 23.5 felett @ 2.10
     
  • Zverev 2-1-re nyer @ 3.65