Foci-vb 2018

Ezt várjátok Ti - 5.37-szeres pénzre vadásztok az angol-belga derbin

A csoportelsőségről dönt Anglia és Belgium rangadója, a legtöbben ezekre a tippekre esküsztök.

A csoportküzdelmek sorát Anglia és Belgium, illetve Panama és Tunézia ütközete zárja. Utóbbinak nincs tétje, előbbin viszont a csapatok hajszálra ugyanúgy állnak, és ahogyan arról a mérkőzés előzetesében is írtunk, még akár az a cifra helyzet is előállhat, hogy sorsolás dönt a csoportelső kilétéről. Ami külön pikantériát ad a derbinek, hogy egyik csapat sem nagyon szeretne a G jelű kvartett legjobbja lenni, hiszen a csoportgyőztes a felső ágra kerül, ahol többek között Brazília, Argentína, Portugália és Franciaország is található. 

1x2    
Anglia Döntetlen Belgium
2.60 2.90 2.80

Nem egyszerű meccs, hiszen bár a győzelem egyik csapatnak sem jönne jól, a momentumot sem szeretnék elveszíteni. Mi már több oldalról is körbejártuk ezt a meccset, most viszont megnéztük, hogy Ti, azaz a hatharom.com olvasói hogyan tippelitek ezt a fura rangadót.

Ami a háromesélyes piacot illeti, a legtöbben (52%) az ikszben gondolkoztok. Ez egy igen kézenfekvő tipp erre a meccsre, nem véletlen, hogy csak 2.90-es oddsot kapunk rá az állami irodában. A tippelők másik fele két táborra oszlik, 21%-otok vár angol, míg 27%-otok belga sikert. 

Ennél jóval nagyobb az egyetértés abban a kérdésben, hogy mindkét fél betalál-e? 91%-otok mondja azt, hogy igen és csak 9%, hogy nem. Erre az opcióra 1.85-ös oddson fogadhatunk. 

Amennyiben tehát bejön a többség tippje, azaz döntetlen lesz a meccs, de mindkét fél gólt szerez, akkor 5.37-szeres pénz jöhet a konyhára. 

Ha pontos eredményben gondolkozunk, akkor az 1-1-re 4.95-ös, míg a 2-2-re 13.50-es oddsot kapunk a   -n.

[2059623] 2018-06-28 20:00:00 Anglia - Belgiumx;