Foci-vb 2018

Papírformákkal nyernénk - napi tippek a vb-re

Németország, Brazília és Svájc favoritként várja az utolsó csoportmeccsét, a győzelem mindhárom csapat szinte továbbjutását jelentené.

 

  • A szerdai program az F jelű négyes küzdelmeivel indul, azaz terítéken Dél-Korea és Németország, illetve Mexikó és Svédország párharca. A közép-amerikaiaknak van a legkevesebb okuk az izgulásra, hiszen két győzelemmel vezetik a csoportot. Teljesen azonban nem dőlhetnek hátra Juan Carlos Osorio legényei, ugyanis matematikai esély van arra, hogy kiessenek, abban pedig biztosak lehetünk, hogy a svédek harapni fognak. A másik meccsen a sírból kikecmergő németek egy győzelemmel szinte biztos továbbjutók, és olyan tudásbeli különbség van a két csapat között, hogy mi sima győzelmet vizionálunk a Nationalelfnek

 

  • Az esti két derbin az E csoport küzdelmei végére is pont kerül. A papírformának megfelelően Brazília és Svájc áll a kvartett első két helyén, és ha Neymarék hozzák a papírformát Szerbia, míg Shaqiriék Costa Rica ellen, akkor a dél-amerikai és a helvét gárda is a 16 közé jut. Papíron a brazilokra vár a nehezebb feladat, hiszen egy motivált szerb csapat lesz az ellenfelük, miután déli szomszédainknak még esélyük van a továbbjutásra. De mi úgy véljük, hogy sem Szerbia, sem pedig Costa Rica nem fog tudni borsot törni a két favorit orra alá, így a papírformára fogadunk.

 

Mit gondoltok, hogy zárunk ezekkel a tippekkel?
Napi tippek a vb-re      
  Meccs Tipp Odds
16:00 Dél-Korea - Németország Németország -1.50 AH 1.50
20:00 Svájc - Costa Rica Svájc 1.60
20:00 Szerbia - Brazília Brazília 1.53

Kattints a képre és tippelj a vb-re Te is!