TipPics

Olvasónk tenisszel és vb-meccsekkel húzott durván kétmilliót

A Hathárom hűséges olvasója ismét megkopasztotta a Szerencsejáték Zrt.-t, többek között Kolumbia és Németország segítségével.

"Szatyaa" nevű olvasónk nem először hallat magáról és hétvégi szelvényeivel újfent bankot robbantott. A sportfogadó ezúttal hat darab hibátlan tippsort töltött fel a TipPics rendszerébe -

összesen 882.000 értékben küldte harcba a megálmodott szelvényeket, amelyekkel parádés 1.956.000 forintos profitot könyvelhetett el!

A legnagyobb profitot egy hármas kötésű tenisz szelvénnyel szakította, amelyen a londoni füves ATP-n nyerette Cilic-et és Chardyt - mindketten sima  2-0-ra győztek -, és Federer hallei meccsére 20.5 fölötti game-et tippelt, amely az első szett tie-breake után szintén nem volt veszélyben. Ez a tippsor kerekítve nettó 552.000 forintot adott a tipster bankrolljához.

Ahogy arról kedden már beszámoltunk, Németország utolsó pillanatban megszerzett győzelme hatalmas kifizetést generált hazánk fogadóirodájában és ebből "szatyaa" is kivette a részét. Kettes kötésére egy brazil harmadosztályú és az ominózus világbajnoki párharcot álmodta meg. A feszültség nagy részét a die Mannschaft miatt élte meg, ám pár perccel az F-csoport meccsének lefújását után a Cuiaba Esporte már 2-0-ás vezetésben volt, így a vb-izgalmak után nyugodtan hátradőlhetett. A Cuiaba végül 3-0-ra nyert.

A többi nyertes szelvényt ide kattintva nézheted meg.

 

Ha Te is megosztanád szelvényeidet a nagyérdeművel, akkor ezt megteheted oldalunkon a TipPics-rendszerünkben, ráadásul most a legpechesebb fogadásokat Logibet-előfizetéssel és hatharom.com-os pólóval jutalmazzuk. 

 

Töltsd fel a legpechesebb szelvényed a vb-ről és nyerj!