Foci-vb 2018

Kilencszeres pénzt fizet Rivaldo fogadása a szerb-brazil derbire

A brazil legenda nem vállalt túl nagy kockázatot a tippjével, mégis szépen hozhat a konyhára.

Szerda este az E csoport keretén belül Brazília Szerbiával, míg Svájc Costa Ricával mérkőzik meg. Papírforma alapján Neymaréknak és Shaqiriéknek is nyerniük kellene, mellyel mindkét csapat a legjobb 16 közé lépne, azonban a szerbeknek is van esélyük még a továbbjutásra, míg a közép-amerikai gárda szeretne szépen búcsúzni a tornától.

Továbbá Brazília és Svájc hozzáállását a meccshez meghatározhatja az is, hogy milyen eredmény születik a délutáni F csoport összecsapásain, hiszen ha a németek megszerzik az első helyet, akkor Tite és Petkovic fiainak is erősen a győzelemre kell játszaniuk, hogy elkerüljék a Nationalelfet.

Ez lenne egyébként az egyszerűbb forgatókönyv, a bonyodalmat az okozhatja, ha a németek csak másodikok lesznek, amihez elegendő egy mexikói pontszerzés Svédország ellen. 

186724

Remélhetőleg sikerül elkerülni Németországot

A 2002-ben világbajnokságot nyerő Rivaldo szerint jobb lenne a braziloknak, ha a 16 között nem találkoznának Joachim Löw tanítványaival.

Úgy vélem, hogy a játékosoknak jobb lenne elkerülni a németeket a verseny korai fázisában, ugyanis nagy lenne rajtuk a nyomás a média és a szurkolók részéről. Szerencsésebb lenne később farkasszemet nézni velük - például a döntőben. 

A brazil legenda továbbá hozzátette, hogy nem dőlne a kardjába, ha éppen Németország a csoportból sem jutna tovább és így sikerülne elkerülni őket.

1x2    
Szerbia Döntetlen Brazília
6.50 4.18 1.48

 

A türelem lesz a kulcs Szerbia ellen

"Tudjuk jól, hogy a brazil csapat tele van kiváló játékosokkal, de itt az ideje, hogy tudásuknak megfelelően játszanak Szerbia ellen, hiszen az első döntő fontosságú meccsük következik - és remélhetőleg még lesz négy."

Tite emberei vehetik a repjegyet, ha kikapnak, így nem engedhetik meg maguknak, hogy rossz napjuk legyen.

"Szoros meccsre számítok, mivel a szerbeknek sem tét nélküli, így várhatóan az első órában a védekezésre összpontosítanak majd és csak az utolsó 20-25 percben vállalnak komolyabb kockázatot. Pontosan tudják, hogy egy korai brazil gól megpecsételné a sorsukat, ezért nem számítok arra, hogy túl korán nyitnák ki a játékukat. De amint Szerbia támadóbban lép fel és kockáztat, az egyértelműen Brazília malmára hajtja a vizet, így a tippem 2-0 a selecao-nak." - latolgatta az esélyeket Rivaldo.

Még pénzünk dupláját sem hozza vissza egy Neymar-gól Szerbia ellen. - Fotó: Twitter

Brazília 2-0-s győzelme 9.00-es szorzón fogadható, míg az állami irodában erre az opcióra 6.75-szörös pénzt fizetnek. 

A 74-szeres brazil válogatott legenda továbbá megjegyezte, hogy Neymar a Costa Rica ellen jegyzett találata után most már sokkal nyugodtabb és felszabadultabb lehet, de nem játszhat ész nélkül és meggondolatlanul, hiszen összeszedett már egy sárgát.

Neymar góljára fizetik a legkevesebbet, egészen pontosan 1.80-as oddson fogadható a    -n.

[2059611] 2018-06-27 20:00:00 Szerbia - Brazíliax;