Foci-vb 2018

Ha hiszel a gyíkemberekben is, ez a 13-szoros szorzó tetszeni fog!

  • varin

Ha két olyan csapat találkozik, amelyik nem akar nyerni, van egy nagyon jó fogadási lehetőség.

Csütörtökön befejeződnek a labdarúgó-világbajnokság csoportküzdelmei, utolsóként Anglia és Belgium dönti majd el egymás között a G jelű kvartett győztesét. Ám mint arról korábban beszámoltunk, a nyertes nem biztos, hogy jól jár majd...

Fotó: Youtube

Az ugyanis jelenleg egy teljesen reális forgatókönyv, hogy a csoportot megnyerő félnek a legjobb 16 között Kolumbia érkezik, míg a legjobb 8 között Mexikó vagy Brazília, míg a második helyen végző fél az egyenes kieséses szakaszban Japánnal vagy Szenegállal és Svédországgal vagy Svájccal csap össze, ami lássuk be, igen lényegi különbség. Ám mivel két kört követően Anglia és Belgium dekára ugyanúgy áll, jelen állás szerint akár a sárga lapok is dönthetnek a csapatok között.

Kérdéses tehát a motiváció mindkét félnél az első helyet illetően, ráadásul azt már most tudhatjuk, hogy a belgáknál lesznek hiányzók, hiszen Mertens, Hazard és Lukaku is sérüléssel bajlódik, így kétséges, hogy pályára lépnek-e csütörtökön este.

A fogadóknak úgy tűnik, tetszik az "egyik csapat sem akar nyerni" elmélet, hiszen 11.00-ről 8.50-re verték le a 0-0 szorzóját.

Ha viszont egy kicsit feljebb tornásszuk képzelőerőnket, még akár arra is gondolhatunk, hogy a csapatok nem sárgákkal akarják majd megoldani az első hely kérdését, hanem egy öngóllal biztosítják be magukat.

Az idei világbajnokságon egyébként is rengeteg öngól van (36 meccsen eddig 6), vagyis a matematika alapján megéri bepróbálkozni ezzel a szorzóval.

Persze nem sokkal elrugaszkodottabb ebben hinni, mint mondjuk a lapos Földben, a gyíkemberekben vagy hasonló népszerű konteókban, de egy ilyen őrült fogadással izgalmasabbá varázsolhatjuk az amúgy aligha túlságosan érdekes 90 percet.

hatharom.com
Lesz öngól a mérkőzésen
Odds: 13.00
[2059623] 2018-06-28 20:00:00 Anglia - Belgiumx;