Foci-vb 2018

Lionel Messi utolsó válogatott meccse következhet

Ha Argentína nem nyer, Messiéket többé nem látjuk a válogatott mezében, Sampaolit pedig világgá üldözik.

   
  1 x 2
Nigéria-Argentína 6.25 4.20 1.47
Izland-Horvátország 3.35 3.25 2.10

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a csoportkörök legizgalmasabb napjához érkeztünk, hiszen kedden este 10 órára megtudjuk, Argentína túléli-e a csoportmeccseket vagy a dél-amerikaiak dicstelenül távoznak Oroszországból. Ha Argentína ugyanis nem nyer Nigéria ellen, Lionel Messit, Kun Agüerót, Javier Mascheranót és még sok csillagot valószínűleg soha többé nem látunk az ikonikus kék-fehér mezben.

[2059605] 2018-06-26 20:00:00 Nigéria - Argentínax

Egy apró szívességgel már tartoznak Nigériának az argentinok, hiszen ha Musáék kikaptak volna Izlandtól, akkor bizony Argentína sorsa már nem a saját kezében lenne. Így viszont az Albiceleste úgy léphet pályára 8 órától, hogy ha nagyon megverik Nigériát, biztos a továbbjutásuk.

Lássuk, hogyan is juthatnak tovább Sampaoli tanítványai:

- Ha Argentína nyer és Izland nem nyer

- Ha Argentína jobban legyőzi Nigériát, mint Izland Horvátországot

A bukmékerek szerint egyébként ez jelenleg majdnem teljesen 50/50 küzdelem, hiszen a kiesésre 2-szeres, a továbbjutásra 1.72-es szorzóval fogadhatunk. Ám nagy kérdés, hogy ilyen mentális állapotban és közhangulatban mire lesz képes a Messi-legénység az ellen a Nigéria ellen, amely novemberben 4-et lőtt az Albicelestének.

186716

Azaz talán már a "Sampaoli tanítványai" sem megfelelő kifejezés, hiszen a horvátok ellen a játékosok puccsot hirdettek, amely eredménye az lett, hogy

Nigéria ellen a csapatot már a játékosok állítják össze - ezt a döntést egyébként Messiék közölték a trénerrel és a szövetséggel is.

Emiatt az argentinok kezdőjében több a kérdőjel, egyes források szerint Agüerót Sampaoli mindenképpen száműzné a csapatból, viszont a Manchester City támadója igen jó kapcsolatot ápol Leo Messivel, így valószínűleg az ő játéka válasz lesz arra, ki is irányítja valójában az együttest kedden.

Ilyen kérdőjelek mellett viszont Argentína korántsem favorit Nigéria ellen, amely gárda igen jó benyomást nyújtott eddigi két meccsén, hiszen Izlandot legyőzték, míg játékban a horvátok sem nőttek az afrikaiak fölé. Vélhetően Germot Rohr mester marad a 3-5-2-es formációnál, amely kifizetődő volt Izland ellen, így a csatársorban Iheanacho mellett a múlt héten duplázó Musa kaphat szerepet.

Fotó: Anytime Football

De nem csak a Nigéria-Argentína meccs ígérkezik pikánsnak, hanem az európai rangadó is, hiszen Izlandnak meg kell vernie a már továbbjutott horvátokat az kvalifikációhoz. Szomszédaink abban a szellemben léphetnek pályára, hogy a csoportelsőséget csak igen nehezen bukhatják el, így várhatóan Zlatko Dalic mester több olyan emberét is a kezdőbe vezérli, akik eddig kevesebbet játszottak.

[2059606] 2018-06-26 20:00:00 Izland - Horvátországx

A két fél a vb-selejtezők alkalmával találkozott már egymással, akkor oda-vissza a pályaválasztó nyert, amelyből messzemenő következtetéseket kár lenne levonni.

A horvátok hozzáállása miatt a fogadási értéket inkább előbbi meccsben keresnénk, amely várhatóan minden lesz, csak békés és barátságos nem. A bukmékerek a lapok számának határát 4,5-en húzták meg, amely ismerve Cüneyt Cakir sporttárs szokásait, eléggé könnyen nyerhető fogadásnak tűnik.

Nigéria-Argentína
hatharom.com
4.5 lap felett
@1.80
2018-06-26;77