Sportfogadás

Hármas szorzó Messiékre - így tippelitek a Nigéria-Argentínát

Hatalmas tétje van a kedd esti Nigéria-Argentína találkozónak, lássuk, hogy az olvasók, azaz Ti miként vélekedtek az esélyekről.

Klasszikus ki-ki mérkőzésre kerül sor kedden este Szentpéterváron, ahol a D-csoport rangadóján a hárompontos Nigéria az egypontos Argentínával meccsel. A továbbjutáshoz a dél-amerikaiaknak mindenképpen nyerniük kell, ehhez mérten szabták a fogadóirodák is a szorzókat, vagyis Messiék a favoritok, míg az afrikai válogatott győzelme akár hatszoros pénzt is fizethet.

1x2    
Nigéria Döntetlen Argentína
5.75 4.40 1.47

Ahogyan a beharangozónkban is taglaltuk, kőkemény összecsapásra számítunk, a török Cakir játékvezető közreműködését is szem előtt tartva pedig a lapok számára fogadunk.

Most megnéztük, hogy Ti, azaz a hatharom.com olvasói hogyan látjátok az esélyeket. A 1X2 piacokra leadott tippjeitek alapján Argentína győzelme a favorit kimenetel, a tippek 70 százaléka ugyanis Messiék sikerére érkezett be.

A fórumban is aktív, a világbajnokságon +12,92%-os ROI-val operáló 'Negan' meg is indokolta tippjét, amelynek kulcsmondata a következő volt: "...Messi nyomás alatt általában nagyon gyengén teljesít. Ennek ellenére megtörténhet a csoda, ahogy Németország, úgy Argentína is kaphat hátszelet, hiszen lényegesen több pénzt hoz a vb konyhájára, ha továbbmennek és a franciákkal meccselhetnek. Ezen a mérkőzésen csak a döntetlent tudom kizárni..."

Népszerű piacnak számított köreitekben a 'mindkét csapat szerez gólt' verzió is, itt is elég egyértelmű a többség állásfoglalása, hiszen 87 százalékotok úgy véli, hogy 'igen' lesz a nyerő kimenetel, vagyis mindkét védelem kap legalább egy mattot.

Ha ezen a két piacon bejön a többség számítása és Argentína úgy győzi le Nigériát, hogy közben mindkét csapat betalál a kapuba, azzal közel háromszoros szorzót (@2.95) lehet megcsípni a Tippmixprón.

Mit gondoltok, bejöhet ez a tipp?

 

 

 

 

 

[2059605] 2018-06-26 20:00:00 Nigéria - Argentínax;