Sportfogadás

Brutálisan hasít a Logibet feltörekvő csillaga

Onlyvape nem akármilyen statisztikákkal érkezett meg a Logibetre, ahol úgy tűnik, határ a csillagos ég!

Fotó: Logibet

Nemrég mutatkozott be partneroldalunkon, a Logibeten a Hathárom egyik régi olvasója, onlyvape. Ez a bemutatkozás azonban valami elképesztően sikerült, hiszen 200 tipphez közelítve olyan számokkal rendelkezik, amelyeket a legnagyobbak is megirigyelnének. A Logibet új szupertehetsége ráadásul olyan sportágakkal is hódít, amelyekkel mások még nem is ismerkedtek össze igazán.

A 175 tipp után 300 egység profitnál járó onlyvape ugyanis amellett, hogy rutinos rókaként fosztogatja az irodákat labdarúgásban, hihetetlen számokat hoz strandröplabdában is, ami azért nem mondható szokványos tippelési területnek. Ugyan onlyvape tippszáma alapján még az út elején jár, ám ha így folytatja, csakhamar a senior és a master szinten lévőket ostromolhatja.

Onlyvape eddigi statisztikái a legjobb sportágakból
Sportág Tippszám Profit ROI
Labdarúgás 98 +157.76 19.94%
Kosárlabda 19 +41.84 25.35%
Strandröplabda 18 +42.69 31.62%

Természetesen a 175 tipp még nem mondható igazán komoly mintának, de 1.90-es átlagodds mellett a 70%-os találati arány önmagáért beszél.

Ha szeretnél új tippmesterünkkel, onlyvape-pel tartani az úton, továbbra is mindössze 19 euróért iratkozhatsz fel a Logibeten egy hónapra, amelyért minden tippmester minden tippjét megkaphatod e-mailben.

Csatlakozz a képre kattintva!