Foci-vb 2018

Van akkora csoda, hogy Cristiano Ronaldóék már a csoportkörben kiessenek?

Portugália ki-ki meccset játszik hétfőn este, ám az ellenfél "csak" Irán válogatottja lesz.

   
  1 x 2
Irán-Portugália 5.75 3.50 1.62
Spanyolország-Marokkó 1.35 4.65 8.25

A hétfői napon megkezdődnek a csoportkör utolsó fordulóinak mérkőzései, a korábban beharangozott A jelű kvartett mellett a B csoportban is egy időpontban csap össze a négy érintett. Spanyolország Marokkóval, Portugália Iránnal csap össze és adott esetben még bármelyik ibériai nagyágyú búcsúzhat a tornától még a nyolcaddöntők előtt.

Spanyolország továbbjutása 1.015-öt, Portugáliáé 1.10-et fizetnek az irodák, míg Iránra 6-szoros pénz reményében fogadhatnánk.

A képlet valójában nem bonyolult, hiszen ha Irán nyerni tud, Portugália kiesik, ha Portugália nyer, Irán esik ki, míg ha döntetlenre végeznek, akkor Spanyolországnak legalább két góllal kell kikapnia Marokkó ellen, hogy ők búcsúzzanak. Az oddsok tehát egyértelműen megmutatják, mi is a papírforma kimenetel a B csoportban, de lássuk, hogyan tudunk ebből hasznot húzni!

186700

Lényegesen könnyebb dolgunk van az Irán-Portugália találkozóval, hiszen tippmesterünk, varin erre már korábban kinézte a tutit. Rutinos szerkesztőnk szerint elég nehéz elképzelni, hogy a luzitánok döntetlenre játszanak majd a gyengécske Irán ellen, ráadásul Cristiano Ronaldót sem úgy ismerjük, mint aki vállvonással tűri, hogy éppen nem ő vezeti a világbajnokság góllövőlistáját. Fernando Santos mester legjobb csapatával léphet pályára, míg az ázsiaiaknál lehetnek hiányzók, ráadásul a feszített tempó számukra nem is kedvező.

[2059593] 2018-06-25 20:00:00 Irán - Portugáliax

Mindent összevetve a luzitánokra kínált 1.70 körüli odds szerintünk tartogat magában értéket. Habár nem várható az Eb-címvédőtől mindent elsöprő támadójáték, az irániak vélhetően bátrabb futballja egy-két végigvitt kontrával viszonylag izgalommentes portugál sikert hozhat.

Különösebben a spanyoloknak sincs okuk feszengeni, hiszen vajmi kevés esély van rá, hogy a már kiesett, pont nélkül álló marokkóiak két góllal verik a hispánokat, így felszabadultan, igazi tét nélkül játszhatnak Costáék az afrikai gárda ellen. Ráadásul lényegi különbség talán nincs, hogy a nyolcaddöntőben Uruguay vagy Oroszország jön-e szembe, így a csoportelsőség miatt sem kell igazán izgulniuk.

A nagy kérdés, hogy Fernando Hierro ezúttal milyen formációval próbálkozik, hiszen legutóbb Lucas Vazquez kezdetése után némileg megtalálta őt a spanyol sajtó, így vélhetően most visszaáll a megszokott 4-3-3-hoz, ahol Diego Costa és David Silva mellett Isco kap helyet.

[2059594] 2018-06-25 20:00:00 Spanyolország - Marokkóx

Azonban Spanyolország dolga távolról sem lesz egyszerű, hiszen Marokkó messze a legjobb benyomást tette eddig ránk a csoportutolsó, 0 pontos gárdák közül, így ha most az afrikaiak nem 0, hanem 4 egységgel állnának, senki sem szólna valószínűleg semmit sem. A vb talán legpechesebb csapatának csupán a becsület a tét, de Benatiáék nem feltartott kézzel lépnek pályára. A sérültek ráadásul felgyógyultak, így Hervé Renard legjobb 11-ét állíthatja ki.

A spanyolok Irán ellen sem szakítottak meg magukat, bár gólokkal győzhettek volna, végül be kellett érniük egy sovány sikerrel. Véleményünk szerint ezen a mérkőzésen Marokkó lesz a motiváltabb, így sima vereséget semmiképpen sem fognak elszenvedni, de szélsőséges esetben még akár egy döntetlenre is jók lehetnek, Az biztos, hogy ha a két csapat eddigi teljesítményét nézzük, jelenleg nincs 2-3 gól a felek között.

hatharom.com
Marokkó +1.75 AHC
@1.50
2018-06-25;77