Foci-vb 2018

Itt az ideje vadászni erre az akár 10-szeres szorzóra

Bármilyen meglepő, nem volt még 0-0-s végeredmény a vb-n, előbb-utóbb viszont összejöhet, azzal pedig nagyot lehet kaszálni.

Ahhoz képest milyen gyatra meccsekkel és kevés gólos találkozókkal indult az oroszországi világbajnokság, a második hétre már egyre több élvezhető találkozó jutott.

Hétfőn már a csoportkörök utolsó fordulóját rendezik, ahol jó pár olyan párosítást is megrendezésre kerül, ahol a csapatoknak már teljesen mindegy az eredmény - vagy azért mert már kiestek, vagy azért mert teljesen mindegy számukra, hogy hányadik helyen jutnak tovább.

 

Érdekes statisztika azonban, hogy a vb eddigi mérkőzései során egyetlen gól nélküli döntetlen sem született.

 

A csoportkör utolsó fordulójában 16 mérkőzést rendeznek meg, véleményünk szerint pedig bőven benne van a pakliban, hogy megszületik az első gól nélküli remi. Márcsak a nagy számok törvénye és a mai modern foci jelleme miatt is úgy gondoljuk, hogy érdemes lehet vadászatot indítani erre a kimenetelre.

Pontos eredmények piacról beszélvén ráadásul igen magas szorzókat kínálnak a bukmékerek, vagyis néhány mérkőzést érdemes lehet kiszedni, hiszen elég egy 0-0-t eltalálnunk és máris fogtunk egy szépet.

A szelektáláshoz viszont a Ti segítségeteket is kérnénk és első körben érdemes lehet kiszórni azokat a találkozókat, ahol vajmi kevés esély mutatkozik egy gól nélküli találkozóra. Vajon melyek lehetnek ezek?

 

Oddsok a gól nélküli döntetlenekre
Mérkőzés 0-0 szorzója
Szaúd-Egyiptom 10.00
Uruguay - Oroszország 7.00
Irán - Portugália 7.50
Marokkó - Spanyolország 13.00
Ausztrália - Peru 9.00
Dánia - Franciaország 5.50
Izland - Horvátország 8.00
Nigéria - Argentína 12.00
Dél-Korea - Németország 19.00
Mexikó - Svédország 8.00
Svájc - Costa Rica 7.00
Szerbia - Brazília 10.00
Japán - Lengyelország 9.00
Szenegál - Kolumbia 9.50
Anglia - Belgium 8.50
Panama - Tunézia 12.00