Heti műsor

A héten jó páran elbúcsúznak a világbajnokságtól

megosztom

Csoportmeccsek mellett már nyolcaddöntős találkozókra is sor kerül a héten az oroszországi világbajnokságon. Heti műsor.

A portugálok az irániak ellen zárják a csoportkört. - Fotó: Archív

A hét eseményei

Hétfőtől csütörtökig az utolsó csoportmeccsekre kerül sor az oroszországi világbajnokságon. A zárókörben az Uruguay-Oroszország (H: 2.60 D: 2.90 V: 2.85), az Irán-Portugália (H: 4.95 D: 3.45 V: 1.70), a Dánia-Franciaország (H: 4.20 D: 2.51 V: 2.25), az Izland-Horvátország, a Nigéria-Argentína, a Mexikó-Svédország, a Dél-Korea-Németország, a Szerbia-Brazília, a Svájc-Costa Rica, a Japán-Lengyelország, a Szenegál-Kolumbia és az Anglia-Belgium összecsapásokra lesz érdemes odafigyelni.

Szombattól viszont megkezdődik az egyenes kieséses szakasz az év legnagyobb eseményén, hiszen jönnek a nyolcaddöntők! A hétvége első és második napján is két-két mérkőzést rendeznek Oroszországban.

A világbajnoksággal bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2059623] 2018-06-28 20:00:00 Anglia - Belgiumx;

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett, többi világbajnoki meccsre, illetve a Bajnokok Ligája és Európa Liga előselejtezőire lesz érdemes fogadni, hiszen már a héten útjára indul a labda eme két sorozatban.

Férfi kosárlabda-válogatottunk világbajnoki selejtezőket vív a héten, a mieink csütörtökön Koszovóban vizitálnak, majd vasárnap Litvániát fogadva zárják a csoportkört. A Forma 1-ben a hétvégén az Osztrák Nagydíjat rendezik, míg a teniszezőknél folytatódik a "füves" szezon.

A cikkben feltüntetett szorzók a   oldaláról származnak!

megosztom