Sportfogadás

Így lehetett gigantikus profitot szakítani Nadallal

megosztom

Olvasónk 30-szor is játékba küldte, hogy a spanyol nyeri a Roland Garrost. Igaza lett, nyereménye pedig millió feletti összeg.

Éppen két hete ért véget a tenisz Roland Garros, amely szokás szerint Rafael Nadal diadalát hozta. A mallorcai salakkirály 11. alkalommal emelhette magasba a Muskétások Kupáját Párizsban, Zoltán nevű olvasónknak pedig ez millió feletti nyereményt hozott a konyhára.

Ugyan Rafa végső sikerére csak 1.40-szeres pénzt fizetett az állami iroda, ám olvasónk 30-szor is játékba küldte tippjét, méghozzá 100 ezer forintos tétekkel, így végül összesen 1,2 millió forintos profitot könyvelhetett el. 

A tippért és a kockáztatott 3 millió forintért csak egyszer kellett izgulnia, amikor is a negyeddöntőben Diego Scwartzman ellen szett- és brékhátrányba került Nadal. Végül jött az égi áldás, ami fordulatot hozott a meccsben és innentől a spanyol bedarálta az argentin riválisát. Ezt leszámítva Rafa az összes mérkőzését szettveszteség nélkül hozta le, beleértve a Juan Martín del Potro elleni elődöntőt és a Dominic Thimmel vívott döntőt.

"Nagyon biztos voltan benne, bár tudjuk nincs tuti, de nagyon éreztem Nadalt! Természetesen Schwartzi meccsén nagyon izgultam, de ott megmentett az eső engem és Nadalt is. A többi meccsen semmi izgulás nem volt." 

A döntőben annyira biztos voltam a spanyolban, hogy raktam egy kis összeget a 3-0-ra.

"A harmadik szettben az az ujjgörcs kicsit megijesztett, de bíztam benne, hogy nem adja fel, mert Nadal nem olyan. Természetesen be voltam biztosítva, ha netán valami lenne vele." - írta Zoltán, aki hozzátette, hogy Wimbledonra is egy hasonlóan nagy összegű fogadással készül. 

 

Ha Te is megosztanád szelvényeidet a nagyérdeművel, akkor ezt megteheted oldalunkon a TipPics-rendszerünkben, ráadásul most a legpechesebb fogadásokat Logibet-előfizetéssel és hatharom.com-os pólóval jutalmazzuk. 

megosztom