Foci-vb 2018

Akár már vasárnap továbbjuthat Japán vagy Szenegál

megosztom

A két válogatottat a csoport utolsó helyeire várták a szakírók, azonban amely fél győzni tud, az bizony továbbjut.

Akár már vasárnap továbbjuthat Szenegál. - Fotó: Twitter

Ahogy az várható volt, óriási tétje van a H-csoport vasárnap délutáni rangadójának, vagyis a Japán-Szenegál összecsapásnak. Azonban nem úgy, ahogy azt a szakírók várták, hiszen az életben maradás helyett a továbbjutásért lépnek pályára a felek!

1x2    
Japán Döntetlen Szenegál
3.25 3.05 2.25

A bukmékerek szerint bármilyen eredmény benne van a pakliban, ugyanakkor Szenegált hozták ki esélyesebbnek, hiszen az afrikai alakulatra 2.25-szörös, a japánokra 3.25-szörös oddson fogadhatunk, míg a döntetlen 3.05-szörös pénzt érne.

A vb-n szereplő csapatok kereteit és korábbi mérkőzéseit megtaláljátok a Foci-vb 2018 aloldalunkon!

Visszatérve a fentebb elindított szálra, amely csapat nyerni tud vasárnap, az biztos, hogy ott lesz az egyenes kieséses szakaszban! Mindez pedig annak köszönhető, hogy némi meglepetésre az ázsiaiaknak és az afrikaiaknak is sikerült nyerniük a favoritnak számító lengyelek és kolumbiaiak ellen a nyitófordulóban.

Japán egy gyors kiállításnak és a jogosan megítélt tizenegyes gólra váltásának köszönhetően hamar előnybe került Kolumbiával szemben, amely gárdának még sikerült egyenlítenie, azonban a folytatásban az ázsiaiak kihasználták emberelőnyüket, a hajrában pedig állták a sarat, s összességében teljesen megérdemelten nyertek. Szintúgy, mint a szenegáliak, akik nagyon meglepték a lengyeleket, s noha mindkét góljuk szerencsés körülmények közt született, az afrikaiak sikeréhez kétség sem férhetett.

Kattints a képre és tippelj Te is a vb-re!

Mindezeknek köszönhetően az a "fura" helyzet állt elő, hogy Japán és Szenegál a továbbjutásért harcol vasárnap, s ahogy fentebb is említettük, amely válogatott nyerni tud, az bizony bejut a legjobb 16 közé! 

Papíron, és a bukmékerek szerint, a sikerre az afrikaiaknak nagyobb esélyük van, amit a torna előtti felkészülési találkozók is alátámasztanak, hiszen a japánok simán kikaptak Ghánától, viszont a szenegáliak könnyedén léptek át Dél-Koreán. Ugyanakkor ez már a világbajnokság, ahol már nem babra megy a játék, s egyébként is ki merne az ellen az ázsiai csapat ellen fogadni, amely azt a válogatottat győzte le a nyitókörben, amely a legutóbbi vb-n a legjobb nyolcig meg sem állt?

Összességében azon a véleményen vagyunk, hogy a nagy tét miatt nem a támadófociról szól majd ez a találkozó, vagyis vélhetően egyik fél sem kockáztat majd, így pedig kevés gólra lehet érdemes fogadni.

  • Kevesebb, mint 2,5 gól @ 1.50    
[2059628] 2018-06-24 17:00:00 Japán - Szenegálx;
megosztom