Sportfogadás

Tényleg ekkora tuti a németek győzelme?

megosztom

A honi fogadók ellentmondást nem tűrően pakolják a Nationalelfet, csak nehogy megint blama legyen a vége.

Hummels örülhet, hogy a svédek nem olyan fürgék, mint az El Tri játékosai. fotó: DPA

Hat nappal a csalódást keltő Mexikó elleni vereség után a németek Svédország válogatottja ellen javíthatnak. A meccset Szocsiban játszák este nyolc órakor és Mülleréknek vigyázni kell, hiszen egy újabb zakó esetén idő előtt repülhetnek nyaralni.

1x2    
Németország Döntetlen Svédország
1.48 4.20 6.70

Igaz, hogy az utóbbi időben nem muzsikált túl acélosan a die Mannschaft, mégis pozitív előjelből akad számukra bőven. Ami a legfontosabb, hogy hat meccs óta nem tudja legyőzni őket a skandináv gárda. Másrészt az utóbbi öt meccsükön 14-et vágtak a svédeknek, igaz cserébe kaptak 7-et.

[2059615] 2018-06-23 20:00:00 Németország - Svédországx;5

Ha Hummelsék a védelmet stabilizálják, kicsit élesebbek lesznek és nem akarnak az egész meccsen tíz emberrel támadni a kontrákra berendezkedő Janne Andersson-legénység ellen, akkor meglehet a három pont, bár mi a beharangozónkban más fogadási tétel mellett tettük le a voksunkat.

Nemúgy a     sportfogadói, akik ritkán látott nagy arányban pakolják a pénzüket Joachim Löw címvédő alakulatára. Ahogy az alábbi ábra is mutatja, a tétek 90 százalék a német győzelemre érkezett és csupán 100-ból 4 tipszter gondolja, hogy a svédek hat ponttal zárják a szombat estét.

 

Szerintetek is egyértelmű a német siker?


 

[2059615] 2018-06-23 20:00:00 Németország - Svédországx;
megosztom