Foci-vb 2018

Dupla közeli szorzókkal kaszálnánk - napi tippek a vb-re

Szombaton két aránylag sima meccsre van kilátás, ráadásként pedig akár búcsúzhatunk a címvédőtől is.

  • A világbajnokság tizedik játéknapját a Belgium - Tunézia párharc nyitja a G jelű kvartettből. A Vörös Ördögök utoljára 1994-ben kaptak ki csoportmeccsen és a jelek szerint nem ma fog megtörni ez a széria. A sokak által "aranygeneráció"-ként aposztrofált gárda játékosai minden poszton tehetségesebbek szombati ellenfelüknél és a papírforma alapján úgy gyűjthetik be a három pontot, hogy hálójuk érintetlen marad.
     
  • Délután ötkor Rosztovban folytatódnak az események az F-csoport második fordulójával. A mexikói válogatott világszenzációt szolgáltatva 1-0-ra legyőzte a címvédőt és egy újabb sikerrel zsinórban hetedszer biztosíthatná helyét a legjobb tizenhat között. Ellenfele, Dél-Korea igaz, hogy csak 1-0-ra maradt alul Svédországgal szemben, ám a mutatott játék alapján aligha van keresnivalója a világ legjobb válogatottjai közt. Ha az El Tri hasonló játékkal rukkol elő, mint egy hete vasárnap, akkor nem lehet kérdés a három pont kiléte.
     
  • Este nyolctól a világ szeme Szocsira szegeződik, ahol az Olimpiai Stadionban a die Mannschaft megpróbálja helyre rakni a világ rendjét. Löwnek bőven volt tennivalója az elmúlt napokban és a nyilatkozatok alapján a Mexikó elleni zakó ellenére magabiztosak és pozitív a légkör a társaságban. Ennek ellenére közel sem vár rájuk sétagalopp, hiszen a svédek rendelkeznek az egyik legszervezettebb védelemmel a tornán, a németeknek pedig pont ebben a szekcióban akadtak gondjaik az utóbbi időben. Ettől függetlenül nem hinnénk, hogy Müllerék újra pont nélkül maradnak, ám inkább a gólváltásra kínált oddsban látunk értéket. ​

 

Mit gondoltok, hogy zárunk ezekkel a tippekkel?
Napi tippek a vb-re      
  Meccs Tipp Odds
14:00 Belgium - Tunézia Belgium 0-ra nyeri a meccset 1.90
17:00 Dél-Korea - Mexikó Mexikó 1.65
20:00 Németország - Svédország Mindkét csapat lő gólt 1.90

Kattints a képre és tippelj a vb-re Te is!