Tenisz

Meglepően jó oddsot kapunk erre a tippre

  • Cesc18

Jeremy Chardy bombaformában teniszezik az elmúlt hetekben, íme a legjobb fogadások a meccsére.

Pénteken a negyeddöntős összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek Queen's Clubban. Mind Marin Cilic és Sam Querrey, mind pedig Nick Kyrgios és Feliciano Lopez ütközete komoly izgalmakat és magas színvonalú játékot hozhat, de még Adrian Mannarino is borsot törhet Novak Djokovics orra alá, bár ott azért a szerb 2-0-s sikere lenne a papírforma. Az utolsó találkozó, Jeremy Chardy és Francis Tiafoe meccse a legkevésbé ínycsiklandozó, ám fogadás szempontjából viszont jó lehetőségeket tartogat. 

Chardy nagyon elkapta a fonalat. - Fotó: ATP

Chardy az idei füves pályás idény meglepetésembere, hiszen bár soha nem volt elveszett ezen a borításon, ám ennyire eredményesen sem szerepelt még. Tornagyőzelemmel kezdett Surbitonban, majd s'Herontgenbosch-ban újabb döntőt játszott, és egyelőre Queen's-ben is nagyon meggyőzően menetel.

A 31 éves francia 11 győzelemnél jár füvön és az elmúlt 15 napban 12 meccset játszott 3 különböző helyszínen. 

De semmi jel nem mutat arra, hogy fizikálisan vagy mentálisan fáradna. Az előző körben Daniil Medvedev ellen is nagyszerűen koncentrált és egészen félelmetesen adogatott. 5-5-ig úgy mentek el, hogy Chardy az összes szervagémét semmire hozta. Az egész meccsre vetített statisztikája pedig úgy nézett ki, hogy az elsők után 86%-ban, míg a második szervák után 60%-ban nyerte meg a pontokat és egyetlen bréklabdát sem kellett hárítania. Ehhez nagyon hasonlóan teljesített előtte Tim Smyczek ellen is. 

Fogadás a győztesre    
Jeremy Chardy Francis Tiafoe
1.50 2.30
Fogadási határidő: 17:00
Chardy mentálisan is nagyon egyben van, a füves idényben eddig 10 tie-breakes szettet játszott és ebből 8-at sikerrel vívott meg, ráadásul 3 a továbbjutást jelentette számára. 

Ha továbbra is ennyire hatékonyan szervál és ennyire erős lesz fejben a francia, akkor Tiafoe sem valószínű, hogy képes lesz útját állni. Viszont az sincs benne a pakliban, hogy az amerikai srác könnyedén adja majd a bőrét, hiszen van egy igen jó első szervája és a játéka is kellően bátor.

Chardy elmúlt 12 meccséből 8 esetben volt tie-breakes szett és ez most is valószínű. Meglepően jó, 1.71-es oddsot kapunk erre az opcióra. A francia egyébként félig hazai pályán játszik majd, hiszen felesége miatt Londonba költözött. 

  • Lesz tie-break @ 1.71
  • Chardy jut tovább @ 1.59