Tipp

Irreális az odds Ronaldóék meccsére, csapjunk le rá már most!

  • varin

Irán remekül védekezett Spanyolország ellen, ám még egyszer ilyenre aligha kerül sor.

1.36 körüli szorzóval nyitott Portugália sikere irán ellen, ám a csoport eredményeinek köszönhetően a luzitánok sikere egészen 1.74-ig kúszott fel. Ez szerintem pedig már az a szám, amiért butaság lenne kihagyni Ronaldóék győzelmét, noha a mérkőzés csak hétfőn lesz.

Amíg ugyanis Carlos Queiroz tanítványai a spanyolok ellen úgy léphettek pályára, hogy egy döntetlen is kiváló eredmény lenne, addig Portugália ellen muszáj győzniük a továbbjutáshoz, hiszen abban aligha bízhatnak, hogy Marokkó megveri Spanyolországot.

Vélhetően tehát az ázsiai gárda offenzívebb felfogásban kezdi a mérkőzést, amely Ronaldóék kontráinak feküdhet.

Fotó: goal.com

Ráadásul nem várható, hogy Santos mester tartalékolni fog, hiszen a túlélésért játszanak Ronaldóék, emellett pedig ismerhetjük annyira a Real Madrid klasszisát, hogy tudjuk, ráhajt a gólkirályi címre és az iráni kaput is a lehető legtöbb alkalommal szeretné majd bevenni.

Kétségtelen, hogy az iráni védelem nagyot alkotott a spanyolok ellen, játékukban pedig benne volt a gól, ám tíz nap alatt a harmadik mérkőzésüket játsszák majd Queiroz tanítványai és mint azt a portugál mester többször is kiemelte, otthon játszó játékosai ehhez nincsenek hozzászokva.

Úgy vélem, az 1.70-1.74-es szorzóban igencsak nagy érték van, hiszen a különbség óriási a csapatok között. Bár láthattuk Marokkó ellen, hogy a luzitánok még nem pörögnek 100%-on, butaság lenne megkockáztatniuk egy biztonsági döntetlent Irán ellen. Márpedig ha kinyílnak az ázsiaiak, akkor akár hendikepes portugál siker is elképzelhető.

hatharom.com
Tipp Odds Tét
Portugália nyer @1.70 7/10
Portugália -1.5 @2.90 2/10
Portugália -2.5 @6.25 1/10
[2059593] 2018-06-25 20:00:00 Irán - Portugáliax;