Foci-vb 2018

Gólszegény találkozókat és izlandi sikert várunk - napi tippek a vb-re

megosztom

Azon a véleményen vagyunk, hogy a pénteki napon nem a gólok játsszák a főszerepet a világbajnokságon.

  • Pénteken a Brazília-Costa Rica meccsel indul a dömping. A mérkőzés egyértelmű esélyese a brazil csapat, amely ráadásul győzelmi kényszerben van, köszönhetően a nyitókörben elért döntetlenjének. Costa Ricának nincs veszítenivalója, vagyis akár meg is nehezítheti Neymarék dolgát, ugyanakkor tény és való, hogy óriási a különbség a felek közt. Így pedig nem is várunk mást, mint brazil sikert, viszont nem a kiütéses fajtából.
     
  • A nap második találkozóján Nigéria és Izland feszül egymásnak. A felek ellentétes előjellel várják a találkozót, hiszen a skandinávok meglepetésre döntetlent játszottak az első fordulóban Argentínával, míg az afrikaiak simán kikaptak a horvátoktól. A bukmékerek szerint teljesen háromesélyes a mérkőzés, viszont a felek nyitókörben játszott meccseit látva az izlandiak felé hajlunk.
     
  • A játéknap vélhetően legkiélezettebb mérkőzésére este kerül sor, amikor is Szerbia és Svájc randevúzik. Mind a két válogatott jól rajtolt, hiszen a szerbek Costa Ricát győzték le, míg a helvétek meglepetésre jók voltak egy ikszre a brazilok ellen. A továbbjutás szempontjából kulcsfontosságú ez a mérkőzés, így pedig aligha vállalnak komolyabb kockázatot a csapatok, vagyis nem várunk sok gólt a találkozótól.

 

Mit gondoltok, hogy zárunk ezekkel a tippekkel?
Napi tippek a vb-re      
  Meccs Tipp Odds
14:00 Brazília-Costa Rica Brazília nyer és kevesebb, mint 3,5 gól 1.70
17:00 Nigéria-Izland Izland +0 1.80
20:00 Szerbia-Svájc Kevesebb, mint 2,5 gól 1.45

Kattints a képre és tippelj a vb-re Te is!

megosztom