Foci-vb 2018

1.90-ért folytatódhat a belga menetelés

Lukakuék remek formában vannak és meggyőző fölénnyel hozzák a meccseiket, utóbbi hatból ötször gólt sem kaptak.

1.75-ös szorzót fizet a United sztár újabb gólja. fotó: FIFA

A szombati játéknapot a G-csoport kezdi, 14 órától Belgium Tunézia válogatottjával meccsel a moszkvai Otkrityije Arénában.

1x2    
Belgium Döntetlen Tunézia
1.30 4.90 9.25

Belgium aranygenerációjának kikiáltott garnitúrájának az idei világbajnokság az utolsó esélye, hogy bizonyítsa eme kijelentés létjogosultságát. Toby Alderweireld, Vincent Kompany, Axel Witsel, Kevin De Bruyne, Mousa Dembele, Romelu Lukaku, Eden Hazard és Dries Mertens egyaránt karrierjük csúcsán, vagy már kifele menőben vannak, így az elvárás a szövetség részéről minimum az elődöntő kiharcolása.

A vb-n szereplő csapatok kereteit és korábbi mérkőzéseit megtaláljátok a Foci-vb 2018 aloldalunkon!

A probléma nem is a csapaton belüli tehetségek számában keresendő, hiszen az egyik legjobb kerettel érkeztek a vb-re, inkább olyan háttérben meghúzódó gondok miatt nem sikerült nekik az áttörés, mint például a megfelelő csapatszellem hiánya.

Belgium#bel-belgium#5

Úgy tűnik azonban, hogy az utóbbi időben sikeresen átlendültek a nehézségeken, hiszen 2016 szeptembere óta nem találtak legyőzőre és az azóta lejátszott húsz meccsükből tizenötöt be is húztak. A Vörös Ördögöknél 

Lukaku nyújt konstans kiemelkedő teljesítményt, aki utóbbi 11 válogatott meccsén 15 gólt termelt!

A védelmi szekcióban sem lehet ok a panaszra, hiszen a közelmúlt hat párharcából ötször gólt sem kaptak és elnézve a meccseiket általában csak az a kérdéses, hogy mennyi lesz javukra a különbség.

A történelem is egyértelműen a belgák oldalán van, hiszen még nem kaptak ki soha afrikai ellenféltől a vb-ken, míg Tunézia még soha nem vert európai opponenst.
[2059621] 2018-06-23 14:00:00 Belgium - Tunéziax

Tunézia igaz, hogy megnehezítette a vb-ken elátkozott Anglia dolgát a csoport első körében, ám immár a kieséssel néznek farkasszemet. Nem valószínű, hogy az extra nyomás jót tesz majd az amúgy viszonylag jó képességekkel megáldott, főleg védelem terén jeleskedő alakulatnál.

A belgák lényegesen jobban kezdték a tornát miután laza 3-0-ra verték Panamát és a nem sokkal acélosabb játékerővel megáldott afrikaiak ellen is hasonló végereményre számítunk.

 

  • 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt - Hazai és nem @1.90    
     
  • R. Lukaku szerez gólt @1.75    

 

[2059621] 2018-06-23 14:00:00 Belgium - Tunéziax;