TipPics

Töltsd fel a legpechesebb szelvényed a vb-ről és nyerj!

A sportfogadás nem csak móka és kacagás - stresszt és plusz ősz hajszálakat tud okozni. Várjuk a legextrémebb bukókat.

Az utóbbi időben több kedves olvasónk is kifogásolta, hogy a méltán sikeres TipPics felületre feltöltött szelvények csak az érem egyik oldalát mutatják meg. Nem árulunk el azzal hatalmas titkot, hogy van egy másik oldala is, hiszen nincs olyan fogadó, akinek 100 százalékban sikeresek lennének a tippjei.

A TipPics-et azzal a céllal hívtuk életre, hogy együtt örülhessünk kollégáink mesés nyereményeinek, illetve levonhassuk a következtetéseket és megdiskurálhassuk az adott tippsor tapasztalatait.

Nem lehet vitás azonban, hogy az érem másik oldalán elhelyezkedő bukott szelók is komoly kis témát szolgáltathatnak. Nagy valószínűséggel mindannyiunkkal megesett már, hogy extrém módon úszott el a nagy zsozsó, amelynek ropogását már már a kezünkben érezhettük - legyen az egy 95. percben lőtt gól, kihagyott tizenegyes, sérülés (sorolhatnánk még sokáig) miatt. 

Pech (főnév) - Kisebb balszerencse, kellemetlen eset, amely egy várt esemény bekövetkezését megakadályozza, illetve olyan helyzet, amely bajt vagy kellemetlenséget okoz.

A világbajnokság olykor meghökkentő meglepetéseredményei bőven tartogatnak még bosszúságot a sportfogadóknak és ezért döntöttünk úgy a szerkesztőségben, hogy

mostantól várjuk a legpechesebb fogadásokat is a TipPics-be. A legextrémebb szelvény tulajdonosát a torna végeztével megajándékozzuk egy Logibet-előfizetéssel valamint egyhatharom.com pólóval!

 

Természetesen továbbra is nyitva áll a kapu nyertes szelvények előtt is.