Foci-vb 2018

Szerintetek ebbe a tippbe érdemes fektetni az argentin-horvát derbin

Olvasóink között a háromesélyes fogadásban megoszlanak a vélemények, van azonban egy tipp, ahol mindenki ugyanazt várja.

A csütörtöki menü utolsó fogása Argentína és Horvátország összecsapása lesz, amely komoly izgalmakat tartogat azok után, hogy Lionel Messiék csak 1-1-es döntetlent tudtak elérni Izland ellen, míg déli szomszédunk 2-0-ra verte Nigériát. A bukik a dél-amerikai csapatot favorizálják, ám kúszik fel az oddsuk és jelenleg az állami irodában 2.13-ért fogadható az argentin siker. Az ikszre 3.15-ös, míg a horvát győzelemre 3.65-ös oddsot kapunk. 

1x2    
Argentína Döntetlen Horvátország
2.13 3.15 3.65

Arról, hogy mi mit várunk az esti mérkőzésen, arról beharangozónkban olvashattatok, most viszont megnéztük, hogy Ti, azaz a hatharom.com olvasói hogyan vélekedtek az esélyekről.

Ahogyan az várható volt, ezen a nehezen fogadható meccsen a háromesélyes piacon meglehetősen megoszlanak a tippjeitek. 43%-otok gondolja úgy, hogy Messiék javítani tudnak és behúzzák a három pontot, viszont közel ugyanennyien (40%) az ikszet vélitek nyerőnek. 

Amiben viszont nagy az egyetértés köztetek, hogy mindkét csapatnak sikerül betalálnia.

Ezzel némileg szembe mentek a fogadóirodákkal, hiszen az oddsmesterek erre az opcióra kínálják a nagyobb szorzót, a Tippmixpro egészen pontosan 1.90-et ad, míg arra, hogy csak az egyik fél talál be 1.75-ért fogadhatunk. 

[2059603] 2018-06-21 20:00:00 Argentína - Horvátországx;

Ne feledjétek, még nem késő beszállni a Tippkirály játékunkba, ahol perpillanat közel 1200 játékos vesz részt a nyereményekért! 

Kattins a képre és tippelj a meccsre Te is!