Foci-vb 2018

Gólokra érdemes fogadni - napi tippek a vb-re

megosztom

A gólszegény szerdai nap után csütörtökön kinyílhat a gólcsap, s minden csapattól legalább egy találatra számítunk.

  • A csütörtöki napot a Dánia-Ausztrália találkozó nyitja, s a meccsnek igen komoly tétje van. A dánok ugyanis nyerni tudtak az első fordulóban Peru ellen, s ha ezúttal is győznek, akkor gyakorlatilag tovább is jutottak. Mindez pedig azt jelentené, hogy az ausztrálok kiesnek, hiszen az első játéknapon 2-1-re kikaptak Franciaországtól, vagyis ez egy élet-halál meccs az óceániak számára. Mindezeknek köszönhetően döntetlent várunk, méghozzá úgy, hogy mindkét csapat betalál.
     
  • A nap második találkozóján Franciaország és Peru lép pályára. A felek közül a franciák rajtoltak jobban, igaz, csak óriási mázlival győzték le az ausztrálokat, míg Peru ugyan kikapott Dániától, de nem játszottak rosszul a dél-amerikaiak, illetve ha Christian Cueva nem ront büntetőt az első félidő hajrájában, vélhetően máshogy alakult volna az a találkozó. Ezúttal viszont nem hibázhat Peru, mivel veresége esetén szinte biztos, hogy búcsúzna a tornától. A franciák is félig-meddig győzelmi kényszerben lépnek rá, hiszen Didier Deschampséknak nem volna hátrány, ha a dánok elleni csoportrangadót két sikerrel várnák.Összességében egy jó meccsre számítunk, ahol komoly esély van arra, hogy mind a franciák, mind pedig a peruiak betaláljanak.
     
  • A játéknap rangadóját, este 8-tól a D-csoport két favoritja, Argentína és Horvátország vívja. Az első körben egyik válogatott sem tündökölt, főleg az argentinok nem, akik óriási meglepetésre mindössze csak döntetlenre voltak jók Izlanddal szemben. A horvátok behúzták a Nigéria elleni ütközetüket, de abból a meccsből kár kiindulni. S, hogy mindezek után milyen tippet ajánlunk az esti meccsre? Nos, mi a mindkét csapat szerez gólt fogadási opcióban látunk értéket.

 

Mit gondoltok, hogy zárunk ezekkel a tippekkel?
 
Napi tippek a vb-re      
  Meccs Tipp Odds
14:00 Dánia-Ausztrália Mindkét csapat szerez gólt és döntetlen 4.55
17:00 Franciaország-Peru Mindkét csapat szerez gólt 2.15
20:00 Argentína-Horvátország Mindkét csapat szerez gólt 1.85

Kattints a képre és tippelj a vb-re Te is!

megosztom