Foci-vb 2018

Ezúttal mennyire szenvednek majd meg a franciák?

A gyenge játékkal, de győzelemmel nyitó franciák ezúttal Peru ellen szenvedhetnek meg.

Fotó: Footy Rooms

Mindössze néhány milliméteren múlott Franciaország győzelme Ausztrália ellen, míg Peru hihetetlen balszerencsével maradt alul Dániával szemben a C csoport első fordulójában. Most a két csapat egymással találkozik Jekatyerinburgban, ám azt a szorzókból is láthatjuk, hogy a Les Blues dolga finoman szólva sem lesz könnyű.

Az Inkák ugyanis kénytelenek úgy pályára lépni, hogy nem nézhetik, hogy az ellenfél most az Eb ezüstérmese vagy pedig egy jegyzetlen kiscsapat lesz, nekik muszáj győzelemre játszaniuk. Ebben bízik Ricardo Gareca mester is, aki szerint a képességbeli különbség nyilvánvaló, ám remélik, ez a pályán nem mutatkozik majd meg.

   
Franciaország Döntetlen Peru
1.55 3.70 6.00

"Fogalmam sincs, hogy bármiben fel tudjuk-e majd venni a versenyt a franciákkal, de annak nagyon örülök, hogy a csapat játéka egyre jobb lesz és szeretnénk ezzel eljutni a legfelsőbb szintekre. Bárhogyan is alakul, szeretnénk hűek maradni magunkhoz és saját játékunkhoz, amivel bármelyik sztárcsapat számára kemény diók lehetünk. Nem engedjük majd a franciáknak sem, hogy elnyomjanak minket" - motivált a mester.

A másik oldalon Hugo Lloris kapus osztotta meg gondolatait a nagyérdeművel, kiemelve, hogy igen nagy rajtuk a nyomás.

"Amikor úgy érkezel egy világbajnokságra, hogy az esélyesek között emlegetnek, bizony van rajtad némi nyomás, ez természetes. Persze én már játszottam korábban vb-n, így máshogyan élem meg, de fontos lenne, hogy többet nyújtunk majd annál, mint Ausztrália ellen játszottunk. Ha nem javulunk, bajba kerülünk" - nyilatkozta a rutinos portás.

[2059597] 2018-06-21 17:00:00 Franciaország - Perux

A hírek szerint Didier Deschamps mester elégedetlen volt csapata játékával szombaton, olyannyira, hogy személyi változtatások várhatóak a kezdőben. Jelen állás szerint Tolisso helyett Matuidi, Dembélé helyett pedig Giroud kezdhet majd, de Griezmann játéka is kérdéses egy kisebb sérülés miatt.

A hét vb-meccs óta nyeretlen Peru ugyan győzelmet érdemelt volna Dánia ellen, ám hiába a 17 kapura lövési kísérlet, Guerreróék elbuktak, így rendkívül nehéz helyzetbe kerültek. Ha úgy játszanak, mint a múlt héten, lehet esélyük a láthatóan még nem 100%-on pörgő franciák ellen, ám a helyzetkihasználáson sokat kell javítaniuk. Mi ilyen oddsért látjuk a fantáziát a BTS-ben, ha a gyengécske ausztrálok be tudták venni Lloris kapuját, akkor ez Perunak is könnyedén sikerülhet.

hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt
@2.15
186708
[2059597] 2018-06-21 17:00:00 Franciaország - Perux;