Foci-vb 2018

67-szeres pénzt fizet Beckham tippje

Az angol legenda optimista a Háromoroszlánosok szereplését illetően, továbbá Lionel Messiéket sem írná le.

Beckham döntőbe várja az angolokat. - Fotó: outlookindia.com

A 115-szörös válogatott angol legenda egy kínai promóciós rendezvényen latolgatta az esélyeket, miután Anglia 2-1 arányban legyőzte Tunéziát és komoly lépést tett a kieséses szakasz felé. Beckham nagyon optimista a Háromoroszlánosok oroszországi szereplését illetően.

Úgy hiszem, Argentína vívja majd a döntőt Anglia ellen. Természetesen Angliát mondanám végső győztesnek, de mindig elfogult és szenvedélyes vagyok, ha a hazámról van szó. 

Bár az argentin és az angol csapat is komoly játékerőt képvisel, a döntőjük mégis 67-szeres (!) pénzzel kecsegtet. Ez egyébként történelmi finálé lenne, hiszen a korábbi 20 világbajnokság döntőjében ez a párosítás egyszer sem fordult elő. 

Te melyik csapatokat várod a döntőbe?

 

 

 

 

A két gárda közül Gareth Southgate legényei kezdték jobban a tornát, hiszen Lionel Messiéknek nem jött össze a győzelem Izland ellen. Argentínára így csütörtök este kemény derbi vár Horvátország ellen és egyelőre messze nem borítékolható a dél-amerikaiak továbbjutása. Anglia viszont nagyon kényelmes helyzetből várhatja a folytatást, hiszen vasárnap toronymagas favoritként Panama ellen lép pályára. 

A fogadóirodák egyébként Argentína kiesését sem nagyon tudják elképzelni, ellentétben Diego Maradonával, aki úgy véli, hogy Messiék a csoportküzdelmek után csomagolhatnak

Hogyan szerepelnek?    
  Argentína Anglia
Nem jut tovább a csoportból 3.75 15.00
Nyolcaddöntőben esik ki 3.35 2.75
Negyeddöntőben esik ki 4.35 2.90
Elődöntőben esik ki 6.00 5.00
Második helyen végez 10.00 10.00
Megnyeri a vb-t 12.00 13.00

Kattints a képre és tippelj a meccsre Te is!