Átigazolás

Ronaldo a Unitedben köthet ki, ha nem teljesítik akaratát

Az ötszörös Aranylabdás játékos négy társát nevezte meg, akiket a csapaton kívül akar tudni a szezonstartra.

Benne van a pakliban, hogy már idén visszatér régi kenyéradójához. fotó: What Culture

A legfrissebb sajtóinformációk alapján a Real Madriddal négy Bajnokok Ligája címet bezsebelő korszakos zseni, Cristiano Ronaldo komoly változásokat szeretne a csapat háza táján, ha pedig Florentino Perez elnök nem tesz ennek eleget, szedi a sátorfáját.

Lassan kilenc esztendő telt el azóta, hogy a 24 éves Ronaldo a mai árakhoz képest csekélynek tűnő 80 millió fontért a Vörös Ördögöktől Madridba tette át a székhelyét. Mostanság azonban a még mindig villámgyors támadó több szempontból is elégedetlen, egyrészt, hogy a vezetőség nem hajlandó Messi és Neymar fizetéséhez közelítő fizetést adni neki, másrészt a csapattársak közül szerinte többen nem valók a Blancók közé.

A Diario Gol sportlap kiemeli, hogy Ronaldo teljes bizalmát élvezi az új edzőnek, a botrányos módon megszerzett Julen Lopeteguinak, akin egyből hatalmas teher tornyosul. A szóban forgó játékosok - Gareth Bale, Mateo Kovacic, Theo Hernandez és Isco - amennyiben nem kerülnek lapátra, CR7 könnyen lehet, hogy idő előtt egyesíti erejét korábbi mesterével és honfitársával, José Mourinhóval.

A korábbi Real Madrid tréner, Fabio Capello is ezen a véleményen van és a következőket mondta az egyre nagyobb port kavaró ügyben.

Szerintem Ronaldo újra a Manchester Unitedben akar játszani és Mourinhóval dolgozni.

Ronaldo átigazolásának oddsai egyelőre azt sejtetik, hogy a portugál ász ősszel is Madridban marad és egy kis apróval érdemes lehet meglőni az átigazolást, amíg ilyen jól fizetnek rá

Real Madrid @1.10
Manchester United @4.00
Paris SG @5.00
Bármely MLS csapat @17.00

A játékos a nemzeti csapattal szerdán folytatja a küzdelmeket a világbajnokságon és a remek start után Marokkó gárdájával csaphat össze.

[2059591] 2018-06-20 14:00:00 Portugália - Marokkóx;