Foci-vb 2018

Ötszörös pénzre megyünk a Socceroos élet-halál derbijén

Az auszik ellenfele a 16 meccs óta veretlen Dánia lesz, akiket rendesen megszorongathatnak majd Jedinakék.

Meglepetésre készül a Socceroos. fotó: Belacher Report

A C-csoportban a fő kérdés, hogy Franciaország mellett ki tud továbbjutni a legjobb 16 közé. A favorit erre továbbra is Dánia, ám a Les Bleus ellen mutatott játék alapján az ausztrálokat sem szabad leírni.

1x2    
Dánia  Döntetlen Ausztália
1.90 3.20 4.10

A szigetlakók minden bizonnyal átkozzák a technológiát, hiszen az első csoportmeccsükön mindkét találatot az újításoknak köszönhetően kapta meg ellenfelük. Ettől függetlenül komoly önbizalomra adhat okot a bátor és agresszív foci, amit játszottak és a rendkívül tapasztalt mesterük, Bert van Marwijk segítségével bőven megvan még az esélyük a továbblépésre.

Ausztrália#aus-australia#5

A Socceroos csatárja, Juric, aki az első meccset térdsérülés miatt kihagyta, eléggé bizakodóan  a következőket mondta a sajtónak.  "Még bármi elérhető számunkra és nagyon pozitívak vagyunk az a csoportból való továbbjutási esélyeinkkel kapcsolatban."

Több játékosnak is vigyázni kell a büntetőcédulákkal - ausztrál részről Mathew Leckie, Aziz Behich és Josh Risdon, míg a dánoknál Thomas Delaney és Yussuf Poulsen újabb sárga esetén kiesne az utolsó csoportmeccsről!

Ami nem túl biztató az auszik számára, hogy az európai opponensek ellen meglehetősen rosszul futnak a vb-ken - eddig kilenc meccsből hetet elvesztettek ellenükben. Ráadásul az utóbbi négy párharcukat egyaránt bukták a vb-ken úgy, hogy mindegyiken legalább két gólt kaptak. A keret és az edzői stáb ennek ellenére fogadkozik, hogy ez most fordul majd meg.

[2059598] 2018-06-21 14:00:00 Dánia - Ausztráliax

Amennyiben a csoport másik meccsén a franciák legyőzik Perut, Dánia már csütörtökön továbbjuthat az egyenes kieséses szakaszba. Ezt a teljesítményt legutóbb 2002-ben érték el az észak-európaiak, ám most óriási sanszuk van rá, főleg, hogy kerek 16 meccse nem találtak legyőzőre.

A csapat legnagyobb sztárja, a tottenhames Christian Eriksen a taktikai aspektusokról beszélt a médiának.

Esélyesnek lenni közel sem jó móka, sőt nagyon megnehezíti a dolgokat. Minden résztvevő csapat remek játékerőt képvisel és az eddigi meccsek szinte kivétel nélkül a záró sípszóig kétesélyesek maradtak. Azt is láthattuk, hogy sok csapat betolja a buszt a kapuja elé és minden erejével védekezik

, ezért fontos, hogy legyenek jó rúgótechnikájú játékosok, akik messziről is eséllyel pályáznak egy gólra - én mindenképpen próbálkozni fogok vele." - mondta.

Érdekesség, hogy Dánia a világbajnokságok történelme során még sosem szerzett gólt a tizenhatoson kívülről, ám ez nem valószínű, hogy a kiválóan blokkoló auszik ellen dől majd meg.

A dánok mestere, Hareide a következőket tette hozzá. "Azóta tanulmányozzuk az ausztrálokat, mióta összesorsoltak minket. Rendkívül szervezett csapat és erejüket már Franciaország ellen is megvillantották, így résen kell lennünk."

Ami igaz az igaz, papíron és az oddsmesterek alapján is Dánia a találkozó, valamint a továbbjutás esélyese, ám az utóbbi tíz párharcból csak négyet megnyerő csapatnak Jedinakék komoly fejtörést is okozhatnak.

Közel sem ez lenne a torna legnagyobb meglepetése.


Eddigi tippjeink során kevésszer merészkedtünk a kettes szorzó fölé, ám ebben a meccsben bőven benne lehet egy gólváltós iksz, amit moderált téttel bombázunk meglehetősen szép hozam reményében (az odds egy nap leforgása alatt @4.85-ről @4.55-re esett). Pontos eredményként az 1-1 lehet a befutó, de ezzel a pickkel levédjük a kevésbé valószínű 2-2-őt is.

Dánia - Ausztrália
hatharom.com
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt - Döntetlen és igen
@4.55
Fogadási határidő: 14:00
[2059598] 2018-06-21 14:00:00 Dánia - Ausztráliax;