Foci-vb 2018

Nem kockáztatunk sokat a papírforma meccseken - napi tippek a vb-re

Az oroszok kedden megnyitották a második kört, amely gőzerővel dübörög tovább. Vajon a 7. nap is tartogat meglepetést?

  • Portugália - Marokkó. A vb-csoportkörének első fordulója után nincs megállás és a szemek újfent a B jelű kvartettre szegeződnek. A hetedik játéknapot a Crisitano Ronaldo fémjelezte Portugália nyitja Marokkó válogatottja ellen és mindkét csapatnak égetően nagy szüksége lenne a három pont megszerzésére. Amennyiben a CR7 vezérelte csapat nem tudja behúzni a párharcot, akár bajba is kerülhet és szélsőséges esetben elúszhat a továbbjutás is az utolsó körös Irán elleni meccsen, ezzel pedig kárba veszne a Spanyolország elleni bravúros 3-3. Véleményünk szerint lelépik Mehdi Benatiáékat.
     
  • Uruguay - Szaúd-Arábia. A már megszokott öt órás idősávban az A-csoport küzdelmeinek folytatása jön, ahol az oroszok immár hat ponttal és nyolc lőtt góllal továbbra is az élen állnak. Bár papíron Uruguaynak nagy arányú sikert kéne aratnia, mégis kicsit ódzkodunk ettől, hiszen egy abszolút esélyes forgatókönyv alapján a csoportelsőségről a gólarány dönt majd, amiben aligha tudják behozni a Szbornaját. Véleményünk szerint Suárez és társai korán a gázra lépnek, ám a KO lehet, hogy elmarad.
     
  • Irán - Spanyolország. A szerdai eseményeket papíron az uruguayihoz hasonlóan egyoldalú meccs zárja. Igaz, hogy Irán remekül állta a sarat Marokkó ellen és egy szerencsés gólnak köszönhetően a három pontot is bezsebelte az első körben, Spanyolország azonban más kávéház. Amennyiben a hispánok csoportelsőként akarják zárni a kvartettet minimum hendikepes zakót kell kiosztaniuk a nyugat-ázsiai országnak, amely valljuk be, meglepetés lenne, ha nem jönne össze.

 

Mit gondoltok, hogy zárunk ezekkel a tippekkel?
 
Napi tippek a vb-re      
  Meccs Tipp Odds
14:00 Portugália - Marokkó Portugália nyer 1.60
17:00 Uruguay - Szaúd-Arábia 1. félidő Uruguay 1.50
20:00 Irán - Spanyolország Spanyolország - 1.75 1.70

Kattints a képre és tippelj a vb-re Te is!