Foci-vb 2018

Maradona tippje közel négyszeres szorzót fizet

Diego Maradona lesújtó véleményt fogalmazott meg az argentin válogatottról, amely szerinte a csoportmérkőzések után búcsúzik az oroszországi labdarúgó-világbajnokságtól.

2010-ben Don Diego a negyeddöntőig vezette az Albicelestét

Mint ismert, szombat délután az argentin válogatott csak 1-1-es döntetlent ért el a vb-újonc Izland ellenében, így lépéshátrányba került a Nigériát 2-0-ra verő Horvátországgal szemben. Az argentinok csütörtökön majd éppen Rakiticék ellen lépnek pályára, ha pedig ezúttal sem nyernek, nagyon "meleg" utolsó fordulónak nézhetnek elébe.

A botrányairól és szókimondásáról is elhíresült Maradona nem is fogta vissza magát, a sztár kritikájának középpontjában a szövetségi kapitány, Jorge Sampaoli áll: „Ha a válogatott így játszik, akkor Sampaoli nem térhet vissza Argentínába” – jelentette ki Maradona az Izland elleni szombati 1-1 után.

„Szégyen, hogy nincs kész játékstílusa a csapatnak” – mondta a játékosként világbajnok szakember. Hozzátette, mindenki tudja, hogy a magas izlandi játékosok jól fejelnek, ezért értelmetlen volt beívelésekkel próbálkozni ellenük.

Maradona, akinek vezetésével a 2010-es vb-n a negyeddöntőben esett ki Argentína, úgy fogalmazott, Messiék közel állnak ahhoz, hogy a horvátok és a nigériaiak elleni meccsüket elveszítsék, így már a csoportkör után búcsúzhatnak. Ez legutóbb a 2002-es vb-n fordult elő.

Argentína korai búcsújára egyébként elég magas szorzót fizetnek a bukmékerek, a    -nál 3.75-ös oddson fogadhatunk arra, hogy Messiék nem élik túl a csoportkör küzdelmeit.

Szerinted meddig jutnak az argentinok?
Hogyan szerepel Argentína?
Nyolcaddöntőben esik ki 3.25
Nem jut tovább a csoportból 3.75
Negyeddöntőben esik ki 4.50
Elődöntőben esik ki 6.00
Második helyen végez 10.00
Győztes 12.00
186716

Kattints a képre és tippelj a vb-re Te is!