Foci-vb 2018

Legyünk csak óvatosak a nap hendijével!

Uruguay győzelme papíron sima kéne legyen az ázsiai gárda ellen, ám mégis óvatosságra intjük a fogadókat!

Fotó: Football Tips

Rendkívül érdekesen alakultak az Uruguay-Szaúd Arábia mérkőzés szorzói a világbajnokság kezdete óta, külön tanulmányt érne az oddsok alakulása az eredmények függvényében. És éppen ezek a tényezők, amelyek miatt habár még mindig jó tipp Cavaniék hendiztetése a vb leggyengébb csapata ellen, érdemes mégis óvatos duhajként fogadni.

   
Uruguay Döntetlen Szaúd-Arábia
1.15 7.25 13.50

Ha az uruguayiak -1.75-ös sikerét nézzük, 2.07-en indult a szorzó még áprilisban, majd a vb előttre 1.94-ig csökkent. Ez még rendben is van, egyáltalán nem nevezhető extrém oddsmozgásnak. Azonban a bukmékerek is látták, hogy a szaúdiak hogyan teljesítenek Oroszország ellen és mire véget ért a nyitómérkőzés, már csak 1.43 volt a -1.75-ös ázsiai hendi. Ám hogy ez végül miért kúszott vissza 1.80-ig, annak viszonylag egyszerű az oka.

Az oroszok két sima sikerével és 8-1-es gólkülönbségével kevés realitása lett annak, hogy a dél-amerikaiak 7 ponttal megnyerhetik a csoportot, ami azt jelenti, hogy vagy nagyon meg kell verniük Szaúd-Arábiát vagy pedig 9 ponttal kell abszolválniuk a csoportkört. Mivel az A csoport két továbbjutója Portugáliát vagy Spanyolországot kapja, igazából hatalmas jelentősége nincs, hányadik helyen is végeznek a felek, legalábbis ha abból indulunk ki, hogy a két ibériai csapatból most egyik sem emelkedik sokkal a másik felé.

[2059524] 2018-06-20 17:00:00 Uruguay - Szaúd-Arábiax

A másik oka az oddsok módosulásának az a szurkolók és sportfogadók között szárnyra kelt pletyka vagy inkább összeesküvés-elmélet, mely szerint a szaúdiak finoman szólva sem rángatták az istrángot az első mérkőzésen. Bár láthattuk Egyiptom ellen, hogy nem rossz csapat ez az orosz, mégis úgy sikerült öt gólt lőniük az ázsiaiaknak, hogy előtte ez a német-olasz duónak együttesen sem sikerült.

Mindazonáltal Uruguaynak ezt a meccset illene behúznia, ehhez pedig nem totojázhatnak sokáig. Ha például az első félidőben lerendeznék a mérkőzést, már úgy vonulhatnának szünetre, hogy az egyenes kieséses szakasz előtt három félidőt pihenhetnek. Tippünk szerint Cavaniék 45 perc után már vezetni fognak, amire egész jó szorzót kapunk.

hatharom.com
Uruguay nyer (1. félidő)
@1.50
[2059524] 2018-06-20 17:00:00 Uruguay - Szaúd-Arábiax;