Foci-vb 2018

Egy hendi, egy DNB és egy gólos fogadás - napi tippek a vb-re

Kedden befejeződik a csoportkör első fordulója és este már el is startol a második kör. Lássuk, milyen tippekkel szállunk csatába!

  • Kolumbia - Japán. A keddi nap nyitómeccsét Kolumbia és Japán vívja a H-csoportban. A két válogatott a négy évvel ezelőtti világbajnokságon is azonos csoportban szerepelt és akkor a James Rodríguez vezette dél-amerikai alakulat meglehetősen simán, 4-1-re verte az ázsiai együttest. Ahogy a mérkőzés beharangozójában is rávilágítottunk, Japán még soha nem tudott nyerni dél-amerikai csapat ellen egy világbajnokságon, az elmúlt időszak eredményei alapján pedig ez a széria aligha most fog megszakadni.
     
  • Lengyelország - Szenegál. A délutáni programban a H csoport másik párosítására kerül sor, azaz Lengyelország és Szenegál méri össze az erejét. A bukiknál háromesélyes a mérkőzés, hiszen a favorit lengyelekre is igen magas a szorzó, azonban mi úgy véljük, hogy a több minőségi játékos ezúttal az esélyesebb válogatott malmára hajthatja a vizet. A Lewandowski vezette lengyelek szerintünk taktikus játékkal leléphetik az afrikaiakat, tippünk ezért egy döntetlen nélküli polák siker.
     
  • Oroszország - Egyiptom. A nap zárómeccse már a csoportfázis második fordulójából érkezik, a házigazda oroszok Egyiptom ellen lépnek pályára. A Fáraók sztárja, Mo Szalah minden bizonnyal már ott lesz a pályán, az pedig lényegesen megnöveli az afrikaiak esélyeit, ugyanakkor a fizikálisan rendkívül stabil orosz válogatott hazai környezetben - és az első meccsen aratott önbizalomnövelő siker után - eséllyel pályázik a három pontra. Nagy küzdelemre számítunk, előzetesünkben pedig egy első félidős fogadást ajánlottunk.

 

Mit gondoltok, hogy zárunk ezekkel a tippekkel?
 
Napi tippek a vb-re      
  Meccs Tipp Odds
14:00 Kolumbia - Japán Kolumbia -1 (AH) 2.10
17:00 Lengyelország - Szenegál Lengyelország DNB 1.60
20:00 Oroszország - Egyiptom 1. félidő Oroszország 0.5 gól alatt 1.60

Kattints a képre és tippelj a vb-re Te is!