Foci-vb 2018

Duplázós biztonsági lehet a nyerő a Kávékészítők meccsén

Kolumbia a brazil rendezésű vb csoportkörében sima 4-1-gyel intézte el Japánt és ezt az eredményt másolnák kedden is.

A világbajnokság hatodik játéknapja egy pikáns párharccal folytatódik, hiszen Kolumbia és Japán négy éve is egy csoportban szerepeltek a tornán. 

1x2    
Kolumbia Döntetlen Japán
1.65 3.50 5.25

A Los Cafeteros 1962-ben szerepelt először a vb-n és azóta hatszor mérettette meg magát a világ legnézettebb sporteseményén. Sok vizet nemigazán tudtak zavarni történelmük során, de négy esztendeje belopták magukat a világ szívébe. A rivaldafényből a legtöbb James Rodrigueznek jutott, aki hat góljával elhappolta a világsztárok elől az Aranycipőt és mutatott játékával eladta magát a Real Madridnak. Abban az évben először érte el az együttes az egyenes kieséses szakaszt, ahol végül a házigazda ejtette ki őket egy rendkívül kiélezett 2-1-es meccsen.

A négy éve szerepelt keretből sokan megmaradtak az idei játékokra is és nem véletlen, hogy sokan fekete lóként tekintenek rájuk, hiszen a szövetségi kapitányok közül az egyik legravaszabb és legjobb taktikai repertoárral rendelkező irányítja őket, José Pekerman személyében. Az argentin szakemberrel remekelnek a fiúk és sokan a 90-es évek csapatának újjáéledését látják bennük.

Az agresszív támadásvezetéseiről híres Pekerman korábbi csapatai 10 meccsen 23 gólt lőttek a vb-n.

 

[2059626] 2018-06-19 14:00:00 Kolumbia - Japánx

Hasonlóan dél-amerikai ellenfeléhez, a Kék Szamurájoknak sem sikerült még soha a legjobb nyolcba jutás. A szigetország csapata 1998 óta az összes világbajnokságra kivívta az indulási jogot, de csak két alkalommal, a félig hazai rendezésű 2002-es és a 2010-es-en jutottak ki a csoportból. Kagawáék jobb kvartettet aligha akarhattak volna, hiszen egy elég balanszált négyest sorsolt össze nekik a FIFA, amelyből kis szerencsével bárki továbbjuthat.

A hatodik vb-jére készülő Japán még soha nem nyert dél-amerikai ellenfél ellen a tornán - a legközelebb 2010-ben voltak, amikor Paraguay ellen tizenegyesekkel este ki a legjobb 16 között.

A felkészülés sem sikerült valami fényesen számukra, hiszen bár az utolsót behúzták az idei vb-ről lemaradó Paraguay ellen, előtte 2-0-ra kikaptak Ghána és Svájc ellen is. Összesítve az utóbbi hat meccsükből négyet elbuktak és komoly képzelő erő kell ahhoz, hogy a lényegesen erősebb kerettel rendelkező Kolumbia elleni győzelmüket vizionáljuk.


A meccsre -1.0-es ázsiai hendikeppel fogadunk, így levédjük a vékony dél-amerikai győzelmet, hiszen ha egyel nyernek tétünket visszakapjuk, ám ha legalább kettővel, akkor szép kis megtérülésre számíthatunk. 

Kolumbia - Japán
hatharom.com
Kolumbia ázsiai hendikep -1.0
@2.10
Fogadási határidő: 14:00
[2059626] 2018-06-19 14:00:00 Kolumbia - Japánx;