Foci-vb 2018

A statisztika alapján 1.45-ért mérik a nap tutiját

Hétfő este bemutatkozik az angol válogatott is, a magyar fogadók egyértelműen győzelmet várnak Harry Kane-től és társaitól.

Tippelj a vb-meccseire!

A hétvége nem a topcsapatokról szólt, pontosabban mégis, csak nem úgy, ahogy a várakozások előrevetítették. Hétfőn a G csoportban Belgium és Anglia is pályára lép, utóbbi az egyik legjobb afrikai együttesnek vélt Tunézia ellen.

Gareth Southgate csapata pozitív előjelekkel várhatja a világbajnokságot, hiszen az angol válogatott régen látszott ennyire stabilnak, mint a mostani állapotában. A tunéziai válogatott azonban igazi sötét ló, hiszen bár az afrikai kontinensről kvalifikálta magát, a felkészülési mérkőzések alkalmával számos figyelemreméltó eredményt sikerült elérnie, többek között legyőzte Costa Ricát, ikszelt Törökországgal és Portugáliával és a főpróbán egy soványka vereséget szenvedett a spanyoloktól.

A Tippmixpro statisztikái szerint azonban a magyar fogadók nem várnak meglepetést ebben a párharcban, hiszen a végeredményre beérkező fogadások 96 (!)% Anglia sikerét várja, amelyre cikkünk megírásakor 1.45-ös szorzón lehet fogadásokat kötni az állami bukmékernél.

 

tippmixpro.hu

A Tunézia - Anglia mérkőzésre külön beharangozóval készültünk, amelyben mi is Anglia sikerét várjuk, azonban megspékeltük a gólok számával is, így pedig kereken 1.80-as szorzót küldtünk csatába.

Mit gondoltok, tényleg behúzzák az angolok?

 

 

 

 

[2059620] 2018-06-18 20:00:00 Tunézia - Angliax;