Sportfogadás

Így fogadtok ti a mai két szupermeccsre

Németország és Brazília meccsére is számtalan tipp érkezett, ezekből szemezgettünk.

Vasárnap délután és este pályára lép a 2018-as futball-vb két favorit gárdája. Németország Mexikó, Brazília pedig Svájc ellen kezdi meg a menetelést, ám mint az beharangozóinkból is olvasható volt, mi csak a Selecao győzelmére mernénk bátra voksolni. Lássuk, mi a Hathárom olvasóinak, illetve a    fogadóinak véleménye!

   
  1 x 2
Németország-Mexikó 1.46 4.15 7.00
Brazília-Svájc 1.40 4.35 7.50

Szinte dekára megegyezik a honi bukméker és oldalunk tippelőinek véleménye a németek meccsét illetően, mindkét felületen 90% felett voksoltak a Nationalelf sikerére a közép-amerikaiak ellen. Ami viszont a mexikói gólt illeti, szinte minden biztosra veszi, hogy betalálnak egyszer Osorio fiai, hiszen 45 BTS-re fogadóra csupán 2 olyan játékos jut, aki szerint nem talál be mindkét csapat. 

A motiváció törzsolvasónk, Negan szerint nem is kérdés, a németek már az egyenes kieséses szakaszra gondolnak. "Meg lennék lepve, ha a németek nem 9 ponttal zárnák a csoportot; ha nem nyerik a csoportjukat, nagy eséllyel már a nyolcaddöntőben szembejönnének a brazilok, ezt ők is tudják."

Ami a brazilok sikerét illeti, 81%-a olvasóinknak a vb-favorit győzelmére voksolt, míg csupán 3 játékos merte behúzni a közel 10-szeres oddsot a helvétekre. 15 játékos szerint a brazil 2.10-es szorzóért 0-ra nyernek majd, ami látva a csapat védelmét, eléggé jó tippnek tűnik.

Szerintetek mi lesz a két mérkőzés végeredménye?

2018-06-17;77