Foci-vb 2018

Többféle fogadást kötöttünk szombatra - napi tippek a vb-re

Szombaton temérdek mérkőzés kerül megrendezésre az oroszországi világbajnokságon, melyekre előzetesekkel és tippekkel is készültünk. Jelen cikkünkben ezek kerültek összegzésre.

  • Szombaton délután minden szem Moszkvára tapad, ahol Argentína és Izland feszül egymásnak. A papírformának megfelelően Lionel Messiék a mérkőzés toronymagas esélyesei, azonban szerintünk nem lesz olyan könnyű dolga az argentinoknak, így mi, ha jókora hendikeppel is, de Izlandra fogadunk.

 

  • Késő délután a Peru-Dánia mérkőzéssel folytatódik a napi menü. A C-csoport két olyan csapata találkozik Szarankszban, amelyek a franciák mögött a négyes második helyéért küzd. Vagyis egy ilyen komoly téttel bíró mérkőzésre van kilátás, aminek köszönhetően gyakorlatilag kézen fekvő, hogy nem várunk sok gólt a találkozótól.

 

  • A szombati nap a Horvátország-Nigéria ütközettel zárul a halálcsoportnak nevezett D jelű négyesben. Az előjelek alapján a meccset déli szomszédaink várják jobb helyzetből, akik ráadásul minőségibb játékoskerettel rendelkeznek, mint a Szuper Sasok. Így pedig nem kérdés, hogy a horvátok sikerére tippelünk.

 

Mit gondoltok, hogy zárunk ezekkel a tippekkel?
Napi tippek a vb-re    
  Meccs Tipp
15:00 Argentína-Izland Izland +1,75
18:00 Peru-Dánia Kevesebb, mint 2,5 gól
21:00 Horvátország-Nigéria Horvátország

Kattints a képre és tippelj a vb-re Te is!