Foci-vb 2018

Szerintetek ez a legtutibb tipp a portugál-spanyol rangadóra

Olvasóink között a háromesélyes fogadásban megoszlanak a vélemények, van azonban egy tipp, ahol mindenki ugyanazt várja.

Nem Ronaldóék a favoritok a spanyolok ellen. - Fotó: Twitter

A 2018-as labdarúgó-világbajnokság csoportmérkőzései közül az egyik legjobban várt összecsapás a ma esti Portugália-Spanyolország derbi. Választ kapunk végre arra a kérdésre, hogy a spanyolokra milyen hatással volt a Lopetegui-balhé. Az oddsok valamelyest változtak az edzőcserét követően, de még mindig a hispánokat tartják a favoritnak. Az állami irodában 2.02-szeres pénzt fizet Fernando Hierro alakulatának sikere, míg Ronaldóékra 3.95-ös oddson fogadhatunk, az iksz pedig 3.10-ért játszható. 

1x2    
Portugália Döntetlen Spanyolország
3.95 3.10 2.02

Korábban már górcső alá vettük az esélyeket, így nem maradt más hátra, minthogy megnézzük, hogy Ti, azaz a hatharom.com olvasói hogyan tippelitek a vb egyik nagy rangadóját. 

Ami a háromesélyes fogadásokat illeti, meglehetősen megoszlanak a tippek.

A legtöbben (47%) a spanyolok sikerét várják, a pontosztozkodást 36% húzta be, míg a portugál győzelemben csak 16% gondolkozik. 

Sokkal nagyobb az egyetértés abban a kérdésben, hogy vajon mindkét csapat hálója megrezdül-e? Szinte mindenki (97%) szerint, igen. Ez némileg szembemegy a bukik gondolatával, hiszen például a Tippmixprón a mindkét csapat szerez gólt opcióra 1.90-es oddsot adnak. 

Mit gondoltok, zöldülni fog ez a tipp?

 

 

 

[2059589] 2018-06-15 20:00:00 Portugália - Spanyolországx;

Kattints a képre és tippelj Te is a vb-re!