Foci-vb 2018

Pénteken a favoritokban bízunk - napi tippek a vb-re

A csütörtöki nyitómeccs után pénteken már beindul a nagyüzem és immáron három találkozót is nézhetünk. A mérkőzésekre külön beharangozókkal is készültünk, mostani cikkünkben összegeztük a tippeket.

  • Kora délután az A-csoport második mérkőzésével folytatódik a vb, azaz Egyiptom és Uruguay feszül egymásnak. Az oroszok 5-0-s sikere után mindkét csapat lépéskényszerbe került, a továbbjutás szempontjából nagy érték lenne a három pont. Ahogy beharangozónkban is próbáltunk rávilágítani, a dél-amerikaiak kerete jóval minőségibb és tapasztaltabb, éppen ezért mi Uruguay győzelmét várjuk a pénteki nyitómeccsen.

 

  • Késő délután az arab derbivel, a Marokkó - Irán találkozóval folytatódik a napi menü. A B csoport két underdogjának mérkőzésén a fogadóirodák valamivel Marokkót látják esélyesebbnek, ami nem véletlen, hiszen az észak-afrikaiaknak jóval több nevesebb játékosa van, akik többsége Európában keresi a kenyerét. Szoros találkozóra számítunk, de arra már kevésbé, hogy Irán meg tudná nyerni ezt a találkozót, így a döntetlent levédve mi Marokkóra fogadunk.

 

  • A napot egy igazi toprangadóval, az Európa-bajnok portugálok és a vb-favorit spanyolok csatájával zárhatjuk le. Mint ismert, a spanyoloknál két nappal ezelőtt kirúgták a szövetségi kapitányt, ami sokakat elbizonytalanított a hispánokkal kapcsolatban, de ahogy azt beharangozónkban is írtuk, a forma és a múlt is a spanyolok mellett szól, így a döntetlent itt is levédve mi Sergio Ramosékra tippelünk.

 

Mit gondoltok, hogy zárunk ezekkel a tippekkel?
Napi tippek a vb-re    
  Meccs Tipp Odds
14:00 Egyiptom - Uruguay Uruguay -0,75 AH 1.81
17:00 Marokkó - Irán Marokkó DNB 1.50
20:00 Portugália - Spanyolország Spanyolország DNB 1.40

Kattints a képre és tippelj a vb-re Te is!