Foci-vb 2018

Még egy Marokkó-Iránra is lehet erős tippeket találni!

Marokkó győzelme valószínűbb a kicsik rangadóján, amely sok gólt aligha, de izgalmakat azért hozhat.

   
Marokkó Döntetlen Irán
2.20 3.00 3.45

Pénteken három mérkőzéssel folytatódnak a 2018-as futball-világbajnokság küzdelmei, az A csoport másik találkozója mellett a B csoport két mérkőzését is ma rendezik. Ugyan mind a már korábban beharangozott Egyiptom-Uruguay, mind a csoportkörök egyik legnagyobb derbije, a portugál-spanyol izgalmasabb találkozónak néz ki, mint jelen cikk tárgya, olykor az erős tippek mégis az ilyen "kis meccseken" születnek meg.

A Logibet tippmestereit ez a meccs ugyanis erőteljesen megihlette, legjobb focitipstereink közül varin egy 7/10-es, Tomihmv egy 8/10-es tippel próbálkozik, melyet partneroldalunkon megtekinthettek.

Noha nem ez a találkozó ígérkezik a legizgalmasabbnak a 64 meccs közül, szélsőséges esetben akár még a továbbjutásról is dönthet. Hiszen ha a portugálok az Eb-sikert követően a vb-re nem tudták olyan jól felépíteni magukat, vagy mondjuk a spanyolokat a kelleténél erőteljesebben érintette a Lopetegui-balhé, akkor akár még meglepetés is születhet a B csoportban.

Az előzetes jelek alapján egyébként sok gólra ne számítsunk, hiszen mindkét csapat védelme egészen szenzációs. Hogy mást ne mondjunk, Irán hálója a selejtezők alatt 823 percig volt érintetlen, míg Marokkó mind a hat meccsét kapott gól nélkül hozta le az utolsó csoportkörben.

Fotó: Diario AS

A támadó potenciál persze mindkét csapatban megvan, elsősorban a holland élvonal szerelmesei ismerhetik a két legveszélyesebb játékost. Az afrikaiaknál ugyanis az Eredivise legtöbb gólpasszát kiosztó Hakim Ziyechet találjuk, míg az ázsiaiaknál a legjobb gólvadászt, Alireza Jahanbakhsh-t - mindketten 21-ig jutottak idén a maguk kategóriájában.

A két gárda közül mi egyértelműen Marokkót tartjuk az esélyesebbnek a rutin, illetve Hervé Renard személye miatt. Csapatértékük körülbelül háromszorosa Iránénak és több olyan játékost is találunk a keretben, akik megszokták már Európában az ilyen éles meccseket.

[2059590] 2018-06-15 17:00:00 Marokkó - Iránx

Úgy véljük, nagyon nagy meglepetés lenne, ha Irán húzná be a találkozót, így vérmérséklettől függően megjátszhatjuk Marokkó sikerét, a -0.25-ös ázsiai hendikepet vagy éppen a DNB-t, melyre 1.52-es szorzón fogadhatunk a   -n . Mi óvatos duhajként ez utóbbira voksolunk!

hatharom.com
Marokkó DNB (Döntetlen esetén a tét visszajár)
@1.52
[2059590] 2018-06-15 17:00:00 Marokkó - Iránx;