Foci-vb 2018

Ferdinand, Ballack, Rivaldo, Larsson és Salgado tutijai a győztesre és gólkirályra

megosztom

A világbajnokot illetően nem húztak váratlant a legendák, a gólkirályi cím esetében viszont bevállalósak voltak.

Az egyik neves angol bukméker egy nem akármilyen szakértői csapattal vág neki a 2018-as labdarúgó-világbajnokságnak. A neves fogadóiroda ötösfogatát Rio Ferdinand, Michael Ballack, Rivaldo, Henrik Larsson és Michel Salgado alkotja, akiket arról faggattak, hogy szerintük ki lesz a világbajnok és a gólkirály.

Rio Ferdinand: "Anglia nem tudja megnyerni a világbajnokságot. Számukra a legnagyobb eredmény az lenne, ha javulást érnek el a legutóbbi tornához képest. Nem elég tapasztalt a csapat, ugyanakkor éhesek a sikerre és vevők a tanulásra. Jól kell kezdeniük, behúzni az első két meccset és akkor a belgák elleni nem számít."

Úgy vélem a németek lehetnek a befutók. Megvan az egyensúly és a győztes mentalitás is a csapatukban. Nincs sok olyan együttes, amely ilyen kerettel rendelkezik. A németek mindig elvégzik a munkát.

- vélekedett a manchesteri legenda, aki szerint Antoine Griezmann jó eséllyel pályázik a gólkirályi címre, ugyanis Franciaország könnyű csoportba került. Griezmann nevét a favoritok között találjuk, de még így is 13.00-as oddson fogadható. 


Michael Ballack: "A német csapatban nagyszerű az egyensúly a tapasztalt és fiatal játékosokat illetően. Manuel Neuer rettentően keményen dolgozott az edzéseken, biztos vagyok benne, hogy felkészült és készen áll a megmérettetésre. Ő a kapitány és senkivel nem helyettesíthető, kivételesen jó játékos."

Nem fogadok Németország ellen. Brazília erős, és úgy gondolom, hogy e két csapat játssza majd a döntőt. 

- mondta a 98-szoros német válogatott. Ami Ballack gólkirályi tippjét illeti, szerinte Neymar erős kihívója a címnek, mert büntetők és szabadrúgások után is betalálhat, de tippjét Thomas Müllerre teszi, ami 34.00-szeres pénzzel kecsegtet.

Kattints a képre és tippelhetsz is!

Henrik Larsson: "Németország nyeri a csoportot, mögöttük pedig a svédeknek Mexikóval kell majd harcolniuk a második helyért. Van egy csapatunk, amely készen áll arra, hogy keményen harcoljon."

Ami a végső győztest illeti, a spanyol, német, brazil trióból kerülhet ki. Spanyolországra voksolok.

Larsson szerint is a franciák közül kerülhet ki a gólkirály, azonban Ferdinaddal ellentétben, a svéd legenda Kylian Mbappénak szavaz bizalmat. Természetesen erre az opcióra is fogadhatunk, az egyik nemzetközi buki 26.00-os oddsot kínál. 


Michel Salgado: "A csalódást keltő 2014-es szereplés után ez most egy más spanyol csapat lesz. Új menedzserünk van friss ötletekkel. Xavit Isco váltotta, és ő olyan játékos, aki bármikor képes megvillanni. Elöl új játékosok is vannak, Iago Aspas és Rodrigo. David De Gea pedig a világ egyik legjobb kapusa."

Ez egy igazán kiegyensúlyozott csapat, nem látok gyengeséget. Azt hiszem Spanyolország visszatér a csúcsra.  

- vélekedett a Real Madrid egykori sztárja. Salgado szerint a gólkirályi címet Thomas Müller vagy Harry Kane csípheti meg: "A gólkirályi cím sokszor a csoportküzdelmek alatt dől el, Anglia Tunéziával és Panamával is találkozik, Kane akár négy vagy öt gólt is szerezhet."


Rivaldo: "Ezúttal nem lesz akkora nyomás a brazil csapaton, mint négy éve Brazíliában. Nincs gyenge pontja a csapatnak, bár, ha lenne, úgyse említeném meg. Brazília lesz a befutó."

 

Szerinted melyik csapat nyeri a vb-t és ki lesz a gólkirály?

 

Ki nyeri a világbajnokságot?
   
Brazília 5.00
Németország 5.50
Spanyolország 7.00
Franciaország 7.50
Argentína 10.00
Belgium 12.00
Anglia 18.00
Portugália 25.00
megosztom