Tenisz

Bátor fogadással nyitjuk a füves pályás szezont

  • Cesc18
megosztom

Szembe megyünk a tömeggel és az underdogra fogadunk, ha bejön a megérzésünk, akkor tétünk háromszorosát kaszáljuk.

A leglassabb borításról a leggyorsabbra térnek át a teniszezők, avagy a salakszezon után a héten Stuttgartban és 's-Hertongenbosch-ban elrajtol a füves pályás idény. Ha hinni lehet a meteorológiai előrejelzéseknek, akkor ma Stuttgartban nem sok játék lesz, így inkább a holland torna programjából érdemes szemezgetni.

Garcia-Lopez boríthatja a papírformát. - Fotó: ATP

Kifejezetten érdekesnek ígérkezik például Guillermo Garcia-Lopez és Jeremy Chardy ütközete. Utóbbi már múlt héten Surbitonban egy Challenger-torna keretén belül megkezdte a füves pályás szezont. Nem is akárhogyan, ugyanis a franciát ünnepelte a londoni publikum a torna végén. Nagyszerű menetelést mutatott be Chardy, aki egyébként felesége miatt az angol fővárosba költözött. Ezzel a tornagyőzelemmel a lehető legszebben sikerült köszöntenie az új lakhelyét. GGL a Garros után Csehország felé vette az irányt, ahol a Prostejov Challengeren az elődöntőig menetelt. 

Teljesen logikus lenne ezen a derbin Chardyt favorizálni, ám csupán egy napja volt a pihenésre, ünneplésre és átcuccolásra Angliából Hollandiába. Ez nem valami sok, ráadásul az 's-Hertongenbosch-i füves borítás lassabb, mint a surbitoni, így okozhat meglepetést. Ez például GGL-nek kifejezetten kedvez, aki nem egy klasszis füves pályás játékos, de ezen a kicsit lassabb füvön megállja a helyét. 

Fogadás a győztesre    
Guillermo Garcia-Lopez Jeremy Chardy
2.55 1.40
Fogadási határidő: 14:50

Nem olyan meglepő módon a fogadók Chardyt favorizálják, ennek köszönhetően a legtöbb irodában egy tizedet esett az oddsa. Mi most szembe megyünk a tömeggel és inkább a spanyolra teszünk. A francia egyébként is egy borzasztó kiszámíthatatlan játékos, nála semmit nem jelent, hogy néhány napja sült a keze.

Továbbá, ha megnézzük a tavalyi két surbitoni döntős szereplését, Yuichi Sugita és Jordan Thompson egyaránt 's-Hertongenbosch-t választott a folytatásban, de mindketten rögtön az első meccsük után csomagolhattak is. 

Szépen felkúszott már a spanyol oddsa, szóval így pláne inkább őt érdemes favorizálni.

 

  • Szett hendikep - Garcia-Lopez +1.5 @ 1.73 Pinnacle
  • Garcia-Lopez nyer @ 3.00 bet365 

 

megosztom