Sportfogadás

Pénzvisszafizetési garancia a világbajnokságra!

Ha nem nyersz a Logibet legjobb tippmestereivel a vb-n, a következő hónapot ingyen megkapod!

Csütörtökön délután - magyar idő szerint - 5 órakor útjára indul a labda a moszkvai Luzsnyiki Arénában, vagyis hamarosan elkezdődik a 2018-as labdarúgó-világbajnokság! Az eseményt a hatharom.com és partneroldalunk, a Logibet legjobb tippmesterei is nagyon várják, így a jeles alkalomból meg is fogadták: plusszolni fognak a vb ideje alatt! Ha ez nem így lesz, az előfizetők következő havi díját ők állják! Ráadásul tippmestereink vállalják, hogy az időszak alatt összesen, legalább 30 vb-tippel mérettetik meg magukat - amelyből egyébként már több is elérhető.

A promócióban a Logibet legjobb három tippmestere, varin, mr.blonde és Tomihmv vesz részt. Így aki tehát június 11-e reggel 10 óra és június 14-e délután 17 óra között előfizet a Logibeten legalább egy hónapra, az plusz egy hónap jóváírásban részesül, amennyiben az említett három tippmester vb-tippjei mínuszosak lennének.

Figyelem, a pénzvisszafizetési garancia nem csak az új előfizetőkre érvényes és nem is csak azokra, akiknek éppen nincs aktuális előfizetésük, hanem mindenkire, aki az említett időintervallumban legalább 1 hónapra előfizet vagy meghosszabbítja tagságát!

Tarts tehát a Logibet már hosszú ideje bizonyító és rutinos tippmestereivel a világbajnokság ideje alatt és vedd ki részed a kaszálásból továbbra is mindössze 19 eurós havi díjért!

Kattints és láss hozzá a kaszáláshoz!

Felhasználási feltételek
- A pénzvisszafizetési garanciára kizárólag az jogosult, aki június 11-e reggel 10 óra és június 14-e délután 17 óra között előfizet a Logibeten legalább egy hónapra.
- Az ingyen egy hónapra akkor jogosult az előfizető, ha a világbajnokság ideje alatt varin, mr.blonde és Tomihmv összesen legalább 30 tippet játékba küldve, összesítve mínuszban végez a vb-tippekkel.
- Az előfizetés meghosszabbítása a világbajnokság végét követő 3 munkanapon belül történik meg.