Foci-vb 2018

Ezt a tippet 51-es szorzóért meg kell próbálni!

  • ivan
megosztom

A gólkirály cím legnagyobb esélyesei között kevés lesipuskás típusú játékost találunk, ezért szerintünk érdemes egy kis aprót tenni erre a tippre.

Fotó: youtube

Neymar, Messi, Griezmann, Kane, Gabriel Jesús, Cristiano Ronaldo - ők hatan a csütörtökön rajtoló világbajnokság gólkirályi címének legnagyobb favoritjai a fogadóirodák szorzói alapján.

Igazi szupersztárokról beszélünk, így semmi csodálkozni való nincs abban, hogy a bukmékereknél őket vélik a legnagyobb esélyesnek a torna Aranycipőjére.

Az egyik netes fogadóiroda kínálatában viszont megakadt a szemünk egy érdekes piacon.

Ez az outright fogadás pedig úgy szól, hogy az Aranycipő nyertese az összes gólját az ötösön kívül szerzi.

 

Nyilván rizikós egy ilyen fogadást megkötni, de tekintettel arra, hogy kik a legnagyobb esélyesek és ők milyen játékstílust képviselnek, szerintünk egyáltalán nem annyira esélytelen ez a tipp.

2014-ben James Rodríguez hat góllal lett gólkirály, vagyis 5-6-7 góllal idén is elnyerheti valaki az Aranycipőt. Messi, Neymar vagy CR7 finoman szólva sem a 'lesipuskás csatár' kategória, Harry Kane az angol válogatott játékstílusa miatt szerintem nem szórja majd a gólokat, Gabriel Jesústól pedig Neymar árnyékában komoly bravúrnak számítana az Aranycipő elhódítása. Griezmanntól viszont sűrűben látunk közelről szerzett gólokat, de közel sem biztos, hogy a sok kiváló csapattársa mellett megszerzi a gólkirályi címet. Neymar, Messi és Ronaldo viszont egyértelműen potentát a házi gólkirályi címekre, ha pedig csapatuk sokáig jut, az Aranycipő is képbe kerülhet náluk.

Nyilván ez a tipp csak a szórakozást szolgálja - a magas odds miatt sok pénzt nem is enged feltenni a bukméker - erre a célra viszont tökéletes, az 51-szeres szorzó pedig elég magas ahhoz, megérje egy kis apróval megkockáztatni.

Mit gondoltok?

Foci-vb 2018 - Egyéb

hatharom.com
Az Aranycipő nyertese az összes gólját az ötösön kívülről szerzi
Unibet@51.00
Fogadási határidő: csütörtök 17:00
megosztom