Sportfogadás

Dupláznának a fogadók a vb-underdogok derbijén

A Sadio Mané fémjelezte Szenegál Dél-Korea válogatottjával csap össze az utolsó felkészülési meccsen.

Mané brillírozására óriási szüksége lesz az afrikai együttesnek. fotó: The Sun

Hétfő délután három órakor egy kis 4000 fős ausztriai stadionban, a grödigi Untersberg-Arenában néz farkasszemet a két vb-résztvevő együttes.

1x2    
Dél-Korea Döntetlen Szenegál
3.60 3.15 2.05

Dél-Korea felkészülése az oroszországi tornára aligha volt zökkenőmentes. A selejtezőben második helyen, kilenc ponttal Irán mögött végeztek, pedig csoportjuk az egyik legkönnyebb volt világszinten. Az utóbbi öt barátságos meccsen is döcögött a szekér és mindössze egy győzelmet tudtak összekaparni Son Heung-minék - Honduras válogatottját verték 2-0-ra. Shin Tae-yong fiainak a vb-n sem lesz sok öröme, amennyiben nem sikerül az utolsó pillanatokra rendezni a soraikat.

Dél-Korea#kor_-south_korea#5

A közelgő tornán jóval több ambícióval és reménnyel induló Szenegál nyolc meccses veretlenségi szériája szakadt meg pénteken, Horvátország ellen. Bár a 20 éves rennes-i tehetség, Sarr góljával vezettek a kockásmezesek ellen, végül Perisic és Kramaric góljainak köszönhetően 2-1-re alulmaradtak. Ennek ellenére a mutatott játék alapján sokkal jobb formában vannak hétfői ellenfelüknél, és a vb-csoportjukban simán fejtörést okozhatnak az esélyesebbnek számító lengyel és kolumbiai nemzeti együttesnek.

   statisztikáiból szépen kirajzolódik, hogy a honi fogadók is inkább Manéék sikerében bíznak. Az eddig beérkezett tippek alapján 43 százalék szavaz bizalmat Szenegálnak, 39 százalék a remit- 18 százalék pedig a dél-koreai győzelmet látja reális forgatókönyvnek. 

[2737432] 2018-06-11 15:00:00 Dél-Korea - Szenegálx;