Felkészülés

A pontos eredményre tippelünk Lukakuék meccsén

megosztom

Belgium felkészülése a világbajnokságra remekül sikerült, ráadásul a csapat 2016 szeptembere óta nem talál legyőzőre.

Hétfő este 20:45-kor a hátralévő barátságos meccsek egyik legérdekesebbikét a brüsszeli gyepen, a Stade Roi Baudouinban rendezik. A legutóbbi Eb-n és vb-n is nyolc közé jutó belgákat szinte lehetetlen megállítani, így aligha valószínű, hogy a közép-amerikai válogatott fogja ezt megtenni.

1x2    
Belgium Döntetlen Costa Rica
1.21 6.00 14.00

Az utóbbi napok barátságos meccsein született pár cifra eredmény, mégsem gondoljuk, hogy hétfőn újabb meglepetés kerülne sor. A belgák vb-csoportellenfele, Anglia pár napja 2-0-ra verte Costa Ricát és most Lukakuékon a sor, hogy bizonyítsanak. 

A 25 éves Romelu Lukaku 68-szoros válogatott és már 34 találatnál jár. fotó: AP

Roberto Martínez szövetségi kapitány csapata nem csak a támadásokban, de védekezésben is kiválóan állja a sarat. Legutóbbi két barátságos meccsükön gólt sem kaptak - előbb az Európa-bajnok Portugáliával játszottak 0-0-t, majd Egyiptom válogatottját 3-0-ra simázták. A védősorban eszközölt változtatás által sokkal kiegyensúlyozottabb lett a hátsó szekció, ezt remekül szemléltetik az eredmények is.

Immár négy meccse nem kaptak gólt és hét otthoni meccsükből hatszor tartották nullán az ellenfelet. Tíz otthoni selejtező találkozón kaptak összesen kettőt, tovább nem is érdemes ragozni, hogy mennyire sziklák a saját kapujuk előtt.

Belgium#bel-belgium#5

A meglepetés vb-résztvevő Costa Ricának aligha megy ennyire jól a sora mostanság. Bár Észak-Írországot 3-0-ra verték, idegenben konstans pocsék teljesítményt nyújtanak. Az utóbbi öt túrájukon négyszer verték őket úgy, hogy nem tudtak válaszolni és ez a tendencia a fentebb említettek alapján simán folytatódhat hétfőn.

Mesterük, Oscar Martinez kitörő örömére a csapat két alappillére, Bryan Ruiz és Christian Balaidos visszatérhetnek a kezdőbe. A Real Madrid kapusával, Keylor Navasszal megtámogatva a Los Ticos valószínűleg egy kontrákra építő 3-4-3-mal lép pályára és a legnagyobb veszélyt az Arsenaltól Real Betisben kölcsönben lévő Joel Campbell okozhatja.

Kattints és tippelj a vb-re!

A vb-felkészülés utolsó meccsire elég kockázatos fogadni, hiszen a fejekben már csak az jár, hogy nehogy Reus-módon végezzék a június 14-ei kezdősípszó előtt. Mégis a minőségi különbség és az utóbbi idők eredményei alapján az alábbi duplázós tipp szinte biztonsági kategóriába sorolható és jelentősen jobban fizet, mint a sima hazai @1.21-ért.

Belgium - Costa Rica
hatharom.com
Pontos végeredmény - 1:0, 2:0, 3:0
@2.05
Fogadási határidő: 21:45
[2725720] 2018-06-11 20:45:00 Belgium - Costa Ricax;
megosztom