Magyar válogatott

Ezt várjuk mi - tippek a Magyarország - Ausztrália mérkőzésre

megosztom

Georges Leekens első győzelmére készül a válogatott élén, ám a vb-re készülő Ausztrália kemény dió lesz.

Tomihmv

Nem gondoltam, hogy a tavaszi meccsekhez képest van lejjebb, de a válogatottnak ismét sikerült "bizonyítania". Ha nem védett volna Gulácsi Péter fantasztikus formában, akkor bizony kínos vereséget szenvedtünk volna Fehéroroszországban szerdán.

Ezúttal itthon játszunk, azonban egy jóval motiváltabb csapat ellen, hiszen az ausztráloknak ez lesz a világbajnoki főpróbájuk. Dzsudzsák Balázs megsérült, ha nem játszik, nélküle még gyengébbek leszünk, de egyébként is az ausztrálok minden tekintetben előrébb járnak perpillanat. Így pedig sajnos egyértelmű, hogy az ausztrálokban van érték.

Tipp: Ausztrália +0 (ázsiai hendikep) - 1.75 @ TippmixPro

varin

Ahogy a kollégák, úgy olyan sokat én sem szaporítanám a szavakat, hiszen mindenki láthatta a breszti poklot, a magyar csapat játéka egyenlő volt a botránnyal. Akik velem tartanak a Logibeten, már kedden megkínálták 7 egységgel az auszi DNB-t, amelynek szorzója még most is stabilan áll.

Nem fognak megszakadni a Kenguruk a vb előtt néhány nappal, nem törik össze magukat a sikerért, de a mi csapatunk annyira gyenge, hogy még félgőzzel is van esélyük az ausziknak. Legrosszabb esetben pedig iksz és visszakapjuk a tétet.

Tipp: Ausztrália +0 (ázsiai hendikep) - Pinnacle @1.85

Vajon mire megy válogatottunk Fehéroroszországban? - Fotó: Archív

mr.blonde

Nem nagyon van mit cifrázni ezt a meccsen. A vb-re készülő ausztrálok a felkészülésük finisében utaznak Budapestre és bár elképzelhető, hogy keményen meg voltak hajtva az elmúlt napokban, a magyar csapat ellen így is esélyesnek gondolom őket.

Merthogy a mi játékunk egy hatalmas semmi, darabokban az egész gárda, taktika nincs, egyénileg pedig sosem voltunk a toppon. Dzsudzsák kiválásával a kapitányunkat is elveszítettük, az ő szerepe pedig játékának minőségétől függetlenül is fontos ennek a garnitúrának.

Azt suttogják, hogy Leekenst a meccs után ki is rúghatja az MLSZ, ha pedig ez így van, a játékosok nem fognak érte küzdeni.

Az Ausztrália +0-s hendikep "must bet" erre a meccsre nálam is, de hogy változatosak legyünk, a Team Totals piacon az over 1-es kimenetelt is ajánlom.

Tipp: Ausztrália over 1 @ Pinnacle@1.87

[2739988] 2018-06-09 20:00:00 Magyarország - Ausztráliax;
megosztom