Hathárom

Megújult felületen kapod a nyerő tippeket!

A dizájn új, a minőség a régi a megújult Tippek-részlegen. Csatlakozz továbbra is ingyenesen!

Kezdődik a világbajnokság, amely minden sportfogadó egyik kedvenc időszaka. A vb nívóját szeretnénk mi is még tovább emelni, így megújítottuk tippoldalunkat, hogy még szebb és még professzionálisabb köntösben kapjátok a nyerő tippeket. Továbbra is ingyenesen!

Mint azt az oldalra ellátogatva tapasztalhatjátok, a régi felülethez képest valamivel szellősebb módon jelenítjük meg a tippeket, így a Tippek aloldalt meglátogatva rögtön minden részletet megtudhattok a tippről, ha pedig az indoklás is érdekel, a 'Részleteken' belül azt is megtalálhatjátok, illetve kommentelhetitek is azt.

A funkciókat illetően különösebb változást nem eszközöltünk, továbbra is ugyanazok a statisztikák elérhetőek mind a tippek, mind a tippmesterek aloldalon.

Így továbbra is segítséget kaphatunk, hogy például egy tippet milyen téttel érdemes tenni, meddig éri meg a fogadás, illetve ahogyan eddig, úgy továbbra is indoklással alátámasztott tippekkel találkozhattok csak az oldalon. A tippmestereket részletes statisztikákkal értékeljük, melyet böngészve mindenki értékelheti a tippmesterek teljesítményét, lebontva hónapra, tétre és sportágakra is.

A változó dizájn mellett a tartalom ugyanaz maradt, vagyis vegyesen vannak Protipp-tippmesterek, illetve a partneroldalunk, a Logibet legjobb tippmesterei.

Milyen tippeket és mennyiért kaphatom meg a Tippek aloldalon?

Továbbra is két fajta tippről értesülhettek oldalunkon, méghozzá változatlan áron, vagyis teljesen ingyen!

Partneroldalunk, a Logibet jóvoltából napi tippek érkeznek át az oldal aktuálisan 10 legjobb tippmesterétől, leszűkítve azokra a sportágakra, amelyből hosszú távon plusszolni tudnak. Ezzel biztosítjuk olvasóinknak, hogy kizárólag a legjobb tippmesterek legjobb tippjeit kapják meg, maximalizálva a profit lehetőségét. Ezeket a tippmestereket jelöljük az új felületen kék nyíllal.

Ezek a tippek többségében nemzetközi fogadóirodákban elérhetőek és minden nap ugyanakkor, 11 óra 30 perckor válnak elérhetővé a feliratkozók számára e-mailben, illetve az oldalon is. A tippekre bármelyik logibetes tippmester profilja melletti "Feliratkozom" gombbal tudsz "előfizetni".

A zöld nyíllal jelölt tippmesterek a korábbi rendszerünk, a Protipp tippmesterei. Ők kizárólag a     kínálatából válogatnak fogadási eseményeket, illetve oddsokat, biztosítva ezzel, hogy a magyar bukmékernél fogadók is megkapják a "napi betevőt".

Mit tegyek, ha további tippekre van szükségem?

A Logibet oldalán továbbra is 19 eurós havi díjon fizethettek elő minden tippmester minden tippjére, amely havi több száz tippet is jelenthet. Partneroldalunkon a tippmestereket egyedi mutatók alapján értékelik, így a jó teljesítmény mellett fontos a tipsterek stabilitása, illetve tapasztalata is.

Ha tehát további nyerő tippeket szeretnél kapni, érdemes ellátogatni a Logibetre, hiszen a 19 eurós díj igencsak baráti árnak számít a piacon ilyen mennyiségű és minőségű tippmester esetén!