Sportfogadás

Itt az év legdurvább long-term kombija, 8 milliót kaszáltak vele

megosztom

Olvasónk 14 végső győztest pakolt meg egy kombiban, mivel minden tippje bejött, hatalmas nyereményt vághatott zsebre.

Nagy napra ébredt 2017. november 8-án Bálint nevű olvasónk, aki ezen a szép őszi napon adta fel 14 eseményből álló szelvényét.

A 14 fogadás egy kaptafára ment, pontosabban kizárólag végső győztes long-term tippeket tartalmazott és mivel mind a 14 fogadás nyertes lett, nagyon komoly profitot eredményezett olvasónknak.

A szelvényen szerepelt a brazil, az ukrán, a holland, a német, az olasz, az angol, a spanyol, a francia, a belga, a portugál, az osztrák, a svájci élvonal valamint az NB II bajnoka is, az eredő szorzó pedig 69,84-es lett.

Olvasónk 11 ezer forintért adott játékba egy szelvényt, ám kereken 10 alkalommal is lehúzatta a terminálon, vagyis összesen 110 ezer forintot szánt a projektre. Mivel minden megérzése sült, ezért szelvényenként 769 285 forintot, azaz összesen 7,7 millió forintos nyereményt zsebelt be.

Bálint elárulta nekünk azt is, hogy a tavalyi évad végén is sikerült egy nagyobb fogást megcsípnie a hosszútávú fogadásaival, ez a sikerélmény ösztökélte, hogy idén is megpróbálkozzon egy 'vonattal'.

Az elképesztő nyereményhez természetesen gratulálunk, ekkora összegről még egyetlen olvasónk sem küldött nekünk képet!

 


Kattints a részletekért!

Borítókép: illusztráció
megosztom