Exkluzív

Itt a kriptopénz, ami felváltja a pontokat a hűségrendszerben!

Továbbfejlesztük a hatharom.com hűségrendszerét!

Mint arról már értesülhettetek, a jövőben hűségpontok helyett egy magyar fejlesztésű kriptovaluta jár az oldalon való aktivitásért. A Mikron bevezetésére hamarosan sor kerül!

Ahogy arról bizonyára már a legtöbben értesültetek, a hatharom.com-on továbbfejlesztjük a hűségrendszert, így a közeli jövőben a megosztásokat, a cikk- és fórumhozzászólásokat, a blogolást és blogkommentelést, valamint a nyertes szelvények feltöltését már nem hűségpontokkal jutalmazzuk.

Ahogy arról már olvashattatok, Magyarországon teljesen egyedi megoldást vezetünk be és az aktivitásért kriptopénzt adunk olvasóinknak! Természetesen a már megszerzett pontjaitok sem vesznek kárba, hiszen azokat is beváltjuk majd!

Ez a kriptovaluta egy teljesen új, magyar fejlesztők által fejlesztett, saját blokklánc alapú kriptopénz, amelynek a neve: Mikron.

Mikronról elöljáróban annyit árulnánk el, hogy a fejlesztők nagy reményeket fűznek az új kriptovalutához, a tervek szerint pedig a tőzsdére is bevezetésre kerülne.

A bevezetés pontos dátumát sajnos még nem tudjuk megmondani, de már nem kell sokat várni, amint tudjuk közölni fogjuk itt az oldalon.

Addig is jó olvasgatást mindenkinek a hatharom.com-on!